زنده نگهداشتن امید، از رسالتهای اصلی هنر است
در اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید؛ به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید با حضور مسئولان و دانشجویان فعال در عرصه هنر فیلم و عکس، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد. وحید شالچی معاون فرهنگی
در اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید؛
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید با حضور مسئولان و دانشجویان فعال در عرصه هنر فیلم و عکس، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.
وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ضمن تطبیق هنر ایرانی با سبک و شرایط زندگی امروزی و اشاره به عمق تاثیرگذاری هنر، جشنواره امید را در راستای همین مقوله معرفی کرد و زنده نگه داشتن امید در آرزوهای انسان را از رسالتهای اصلی هنر برشمرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، آثار دانشجویان در جشنواره امید را از دو منظر مهم، ارزشمند و امیدوارکننده دانست. یکی به جهت بیان و فرم هنری و دیگری حرف، بیان، احساسات و دغدغههای دانشجویان در آثارشان نسبت به جامعه و آینده که بدون شک ما به همه آنها گوش خواهیم داد برای شکلدهی آینده ایران عزیز.
وی افزود: برای فارغ شدن از مشکلات، نیاز داریم با هم گفتگو کنیم و برای اختلافها به وفاق و تفاهم برسیم و ضمن حرمت بر یکدیگر، وحدت را حفظ کنیم. در یک جامعهای که میلیونها دانشمند و اندیشمند دارد، وجود تفاوت دیدگاهها، طبیعی است که بخشی از آن، تفاوتهای نسلی است. این تفاوتها و فاصلهها را میتوان با زبان هنر به هم نزدیکتر کرد.
شالچی در پایان خاطرنشان کرد: همه ما میآییم و یک روز میرویم و آنچه از ما باقی میماند هنر است. هنر عالیترین امریست که انسانها آفریدند و شکل دادند. از این جهت خیلی خوشحالم که به عنوان خادم شما در عرصه هنر در اینجا حضور پیدا کردم و ممنونم که چنین آثار خوش فرمی را خلق کردید و امیدوارم این آغازی باشد که هنر روز به روز در این کشور و دانشگاههای آن شکوفاتر شود.
مهدی بادپا، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز بر نقش امیدآفرین دانشجویان که قشر روشن فکر جامعه هستند تاکید کرد و افزود ابزاری که در اختیار هنرمندان است میتواند در فرصتی بسیار محدود حتی در قالب فیلمی کوتاه یا قصیدهای کوتاه مجموعهای از تاریخ و حکمت و احساسات را ارائه کند و عواطف مردم را تحت تاثیر قرار دهد.
محمدهادی عسکری مدیر کل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز با حضور و سخنرانی در این مراسم به نکاتی نظیر ضرورت تجهیز دانشگاهها و جلوگیری از رفتارهای پر خطر اجتماعی اشاره کرد و افزود ظرفیت این جشنواره بسیار زیاد است و باید تلاش کرد تا گستره بیشتری از دانشجویان در آن مشارکت کنند.
همچنین روح الله نصرتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران نیز با اشاره به رسالت دانشجو و دانشگاه نسل چهارم به وظایف و چشماندازهای اهداف برنامههای فرهنگی اشاره کرد.
گفتنی است در این آئین، حضار شاهد گالری عکسهای منتخب، اجرای موسیقی توسط کانون دانشجویی موسیقی دانشگاه زنجان و همچنین دوبله همزمان توسط کانون دانشجویی هنرمندان صدا دانشگاه دامغان بودند.