رونمایی از شش محصول دانش بنیان در نمایشگاه تخصصی لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایران
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، «پنجمین نمایشگاه تخصصی لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایران» با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان فناوریهای هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم با مرکز علوم و فنون لیزر ایران از ۱۳ تا ۱۶ آبان ماه هم زمان با بیست و
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، «پنجمین نمایشگاه تخصصی لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایران» با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان فناوریهای هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم با مرکز علوم و فنون لیزر ایران از ۱۳ تا ۱۶ آبان ماه هم زمان با بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران در حال برگزاری است.
۱۳ شرکت دانش بنیان فعال در حوزه اپتیک و کوانتوم به همراه شش نفر از اعضای هیات علمی که با ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان فناوریهای هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم همکاری داشته و محصولی را تولید کرده اند در غرفه نمایشگاه حضور دارند. این ستاد بخشی از غرفه خود را برای محصولاتی که قرار است در این نمایشگاه رونمایی کند، اختصاص داده و بقیه برای دیگر شرکتها است که بتواند محصولاتشان را به صورت مجزا ارائه کنند.
محصولات متنوعی که برای رونمایی در ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان فناوریهای هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم ارائه شده شامل لیزرهای نشانه گذاری توان بالا تا لیزرهای حکاکی که برای انواع و اقسام فلزات و شیشه استفاده میشود، دما سنجهای مخصوص دماهای بالا و دستگاههای جوش لیزری است.
گفتنی است این رویداد علمی، فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات، آشنایی با آخرین دستاوردها و ارتقاء همکاریهای علمی و تجاری در زمینه لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایجاد میکند. از این رو، شرکتها و موسسات علمی-تحقیقاتی داخلی فرصت خواهند داشت تا تجارب خود را در زمینههای مختلف اپتیک، لیزر، فوتونیک و کوانتوم عرضه کنند و با سایر اعضای این صنعت و متقاضیان فناوری در تبادل نظر و تجربیات شرکت کنند.
از دیگر برنامههای این نمایشگاه، برگزاری کارگاههای آموزشی و سخنرانیهای تخصصی با حضور اساتید، متخصصان و فناوران معتبر در حوزه لیزر، فوتونیک، اپتیک و کوانتوم به منظور ارتقاء دانش فنی و علمی مخاطبان است.
این نمایشگاه به عنوان یک فرصت منحصر به فرد برای تقویت ارتباط بین دانشگاهها، صنعت و تحقیقات، نقش بسزایی در پیشرفت فناوری و توسعه علمی کشور ایفا میکند.