روحیه استکبارستیزی میراث جاودان دانشجویان
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم بزرگداشت روز دانشجو امروز، شنبه 17 آذر، با حضور حجتالاسلام محسنی اژهای؛ رئیس قوه قضاییه، در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. در این مراسم، نمایندگان تشکلهای دانشجویی به بیان مطالبات و دیدگاههای خود درباره مسائل کشور، دستگاه قضا و دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند. سخنرانان
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم بزرگداشت روز دانشجو امروز، شنبه 17 آذر، با حضور حجتالاسلام محسنی اژهای؛ رئیس قوه قضاییه، در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
در این مراسم، نمایندگان تشکلهای دانشجویی به بیان مطالبات و دیدگاههای خود درباره مسائل کشور، دستگاه قضا و دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند. سخنرانان این مراسم شامل جواد برزگر، قائممقام دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان؛ فاطمه مظهری، نماینده اتحادیه دفتر تحکیم وحدت؛ زینب بابارضایی کاشانی، نماینده بسیج دانشجویی؛ علیرضا تقیپور، نماینده هیئتهای دانشجویی؛ شقایق منجزی، نماینده کانونهای فرهنگی دانشجویی؛ زیبا دیندارلو، نماینده اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی؛ زهرا عاشوری، نماینده اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل؛ امیررضا مهدینژاد، نماینده اتحادیه مجمع دانشجویان؛ و رقیه رضایی، نماینده انجمنهای علمی حقوق بودند.
نمایندگان دانشجویی در سخنرانیهای خود به موضوعاتی از جمله ضعف دستگاه قضایی در اطلاعرسانی و تبیین عملکردها، برخورد تبعیضآمیز با تخلفات دولتهای سیزدهم و چهاردهم، جدیت در اجرای قانون، مبارزه اصولی با مفاسد داخلی و خارجی قوه قضاییه، برخورد با فساد دانهدرشتها و ترک فعل مدیران اشاره کردند.
در آغاز مراسم، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن توضیح دلایل نامگذاری 16 آذر بهعنوان روز دانشجو، به روحیه استکبارستیزی دانشجویان ایرانی اشاره کرد و گفت: در سال 1332، معاون اول رئیسجمهور آمریکا به دانشگاه تهران آمد تا مسیر دستیابی به علم را نشان دهد. این اتفاق که پس از کودتای 28 مرداد رخ داد، واکنش اعتراضی دانشجویان را برانگیخت و منجر به شهادت سه دانشجو شد.
طهرانچی افزود: دانشجو شاید یک واژه باشد، اما در طول تاریخ تحولات ویژهای را تجربه کرده است. غرب با پیشرفتهای فناورانه، مسیر خاصی را طی میکند که دنیا نیز از آن تأثیر میپذیرد. بااینحال، ایران همواره در مرکز تحولات اجتماعی جهانی، از پایان جنگ جهانی دوم تا انقلاب اسلامی، نقشی کلیدی ایفا کرده است.
وی با اشاره به نقش ایران در جنگ جهانی دوم گفت: اگرچه ایران در جنگ شرکت نکرد، اما کنفرانس تهران تأثیر مهمی داشت و در طول چهار روز، دنیا به بلوک شرق و غرب تقسیم شد. پس از انقلاب اسلامی، سلطه غرب در ایران پایان یافت و با پیشبینی امام خمینی، یک سال بعد کمونیسم فروپاشید.
طهرانچی ادامه داد: دنیا اکنون خود را برای نسل پنجم انقلاب صنعتی آماده میکند و غرب با جدیت در پی اجرای اصول این انقلاب است. نسلکشیها در منطقه با هدف حذف فرهنگ مقاومت، بخشی از این تحول محسوب میشود.
وی درباره نسلهای مختلف دانشجویی گفت: نسلهای دانشجو متفاوتاند، اما همه به دنبال توانایی و دانایی هستند. چالش زمانی پیش میآید که برداشت ما از واژهها با نسل دوم انقلاب متفاوت باشد. ما معلمان باید با دانشجویان زندگی کنیم. دانشگاه متعلق به شماست، اما بدانید که روحیه استکبارستیزی و انسانیت در هر عصر و دورهای در اوج قرار دارد.
انتهای پیام/