رقابت تیم‌های فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی

با برگزاری رویداد تخصصی “مپکا” تیم‌های استارت‌آپی در حوزه کاهش ضایعات و پسماند‌های کشاورزی و ارائه بهترین فرمولاسیون تولید محصولات غذایی با یکدیگر رقابت می‌کنند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران با عنوان مپکا در روز ۲۳ تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود.

کد خبر : 215750
تاریخ انتشار : شنبه 17 می 2025 - 23:33
رقابت تیم‌های فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی


با برگزاری رویداد تخصصی “مپکا” تیم‌های استارت‌آپی در حوزه کاهش ضایعات و پسماند‌های کشاورزی و ارائه بهترین فرمولاسیون تولید محصولات غذایی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران با عنوان مپکا در روز ۲۳ تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود.

محور‌های این رویداد تخصصی شامل پایش میزان و ارزش اقتصادی پسماند و ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش‌های مرسوم و فناوری‌های نوظهور، فرآوری پسماند و ضایعات و تولید مواد اولیه غذیی و دارویی و غیره، روش‌های نوین فرآوری، بسته‌بندی و انبارداری برای کاهش ضایعات، توسعه فناوری تولید خوراک دام از پسماند و ضایعات کشاورزی و توسعه زیست فناوری تولید مواد ارزشمند از پسماند و ضایعات می‌شود.

فرمولاسیون فرآوری و تولید محصولات غذایی مطابق با نیاز‌های احصاء شده از دیگر محور‌های این رویداد به شمار می‌رود.

تیم‌های برگزیده مشمول جوایزی، چون استقرار در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی جهت تولید نمونه آزمایشی، اعتبارسنجی و منتورینگ ایده‌ها، کمک به فرآیند تجاری‌سازی و انعقاد قرارداد پژوهشی خواهند شد.

علاوه بر آن به پنج تیم برتر تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان (در قالب گرنت پژوهشی) اعطا خواهد شد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود