رسانه عبری: اسرائیل در قبال تحولات سوریه سردرگم است
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه اطلاع رسانی نیوز وان با انتشار یادداشتی به انتقاد شدید از نحوه تعامل ساختار حاکم بر اسرائیل با تحولات اخیر در سوریه پرداخت. براساس این یادداشت، حجم زیادی از گزارشهایی که از سوریه میرسند و هیچ یک از آنها از منابع رسانهای اسرائیلی نیستند، باید تا حدود زیادی
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه اطلاع رسانی نیوز وان با انتشار یادداشتی به انتقاد شدید از نحوه تعامل ساختار حاکم بر اسرائیل با تحولات اخیر در سوریه پرداخت.
براساس این یادداشت، حجم زیادی از گزارشهایی که از سوریه میرسند و هیچ یک از آنها از منابع رسانهای اسرائیلی نیستند، باید تا حدود زیادی نگرانی را در میان جامعه اسرائیل به وجود آورند و آنها را نسبت به ماجراجوییهای کابینه نتانیاهو در جبهه شمالی که در سکوت در حال انجام است، هوشیار سازد.
به اعتقاد نویسنده این یادداشت، این اقدام نه تنها یک نقض آگاهانه توافق آتش بس از طریق پیشروی زمینی به خاک سوریه است بلکه تلاشی مبهم برای عمق بخشیدن به اشغال شهرها و روستاهای سوری و ایجاد نقاط استقرار در مناطقی عقب افتاده و غیر قابل بازسازی در منتهی الیه سوریه است.
اقداماتی که با انتشار تصاویر مشمئز کننده از نتانیاهو و یسرائیل کاتس در ارتفاع 2800 متری از سطح دریا با آن جلیقههای ضد گلوله عجیب و غریب انجام اما مشخص شده است که اسرائیل چندان هم قادر به حفظ این مناطق در سرمای بسیار شدید این مناطق نیست.
این در حالی است که میشد از نیروی انسانی که در این مناطق مورد استفاده قرار گرفته در مناطق مهم تری همچون لبنان، غزه و یهودا و سامره (کرانه باختری) استفاده کرد، همچنین بر کسی هم پوشیده نیست که این پیشروی در خاک سوریه هیچ کمکی نیز به چهره (متزلزل شده) اسرائیل در جهان نیز نخواهد کرد.
این دادهها همگی دلیل دیگری بر این واقعیت است که ما به جای پیشروی به سوی صلح یا نظم منطقهای به سوی جنگهای دائمی و اشغالگری مستمر سرزمینی در تمامی جبههها پیش میرویم که فقط و فقط در راستای منافع بنیامین نتانیاهو قرار دارد، مردی که خود را سلطان امنیت مینامید اما ادعایش بعد از 7 اکتبر متلاشی و همچنان برای بازیابی آن دست و پا میزند.
گزارشهای منتشر شده در چند روز اخیر در رابطه با پیشروی ارتش اسرائیل در تعداد بیشتری از شهرهای سوری باید همه ما را به خود مشغول و نگران کند، تفاوتی هم نمیکند که فرزندان، براداران یا دوستان ما در این نقاط از جولان حضور داشته باشند یا فقط برای پایان این جنگ و بازگشت اسرا دست به دعا برداشته باشیم، باید برای اصلاح زیر ساختهای ارتش اسرائیل که به دست خودش ویران شده است، دعا کرد.
نویسنده در پایان هم تاکید میکند، روز به روز بخشهای بیشتری از خاک، ساکنان و زیر ساختهای سوریه تحت حاکمیت اسرائیل قرار میگیرند اما بدون آنکه ما هدف راهبردی مشخصی داشته باشیم، بدون آنکه افق بلند مدتی را برای آن ترسیم کرده باشیم و از آن مهمتر اینکه بدون آنکه جامعه اسرائیل مطلقا از آنچه که در منتهی الیه شمال و شرق اطلاعی داشته باشند، این صرفا یک اشتباه نیست بلکه فریادی است که احتمالا نسلهای مختلف آن را بر خواهند آورد.
انتهای پیام/