راه حل پلیس فتا برای بازگشت پولی که اینترنتی به سرقت می رود
سرهنگ رامین پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: پلیس فتا برای بازگشت پولهایی که به صورت اینترنتی به سرقت میرود، یک زمان طلایی دارد و آن هم 1 تا 2 ساعت اولیه وقوع جرم است. وی با بیان اینکه منظور از به سرقت
سرهنگ رامین پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: پلیس فتا برای بازگشت پولهایی که به صورت اینترنتی به سرقت میرود، یک زمان طلایی دارد و آن هم 1 تا 2 ساعت اولیه وقوع جرم است.
وی با بیان اینکه منظور از به سرقت رفتن اینترنتی پول، کلیک کاربر بر روی لینکهای آلوده یا هک شدن حساب بانکی است، گفت: اگر فرد مالباخته بتواند در دو ساعت اولیه با پلیس فتا ارتباط برقرار کند، احتمال اینکه بتوانیم پول کسر شده از حساب او را بلوکه کرده و بازگردانیم، بسیار زیاد است.
سرهنگ پاشایی افزود: البته این موضوع صد در صدی نیست؛ اما احتمال موفقیت ما در جلوگیری از خرج شدن پول بیش از 90 درصد است. البته هستند پروندههایی که فرد مالباخته یکی دو روز بعد از وقوع سرقت به پلیس فتا مراجعه کرده و با این وجود، پلیس موفق به کشف مبلغ سرقتی شده است.
وی با تأکید بر اهمیت “زمان طلایی” برای بازگشت پولهای سرقتشده، گفت: گلدنتایم یا همان زمان طلایی پلیس بین 1 تا 5 ساعت است؛ اما هرچه زودتر فرد مالباخته به پلیس فتا مراجعه کند، درصد موفقیت ما برای بازگشت پول بیشتر است.
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا درباره راههای ارتباطی با این مجموعه بیان کرد: افراد میتوانند به ادارات پلیس فتا در استانها به صورت حضوری مراجعه کنند یا با شماره تماس 096380 تماس بگیرند.
وی در پایان با هشدار به شهروندان تأکید کرد: کاربران باید در برابر پیامها و لینکهای ناشناس هوشیار باشند و هیچگاه اطلاعات شخصی یا بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
انتهای پیام/