دانش آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید امیر شوشتری در مراسم یادواره شهدای معلم که با محوریت گرامیداشت شهید معلم غلام محمد پایرنج برگزار شد، اظهار داشت: این روزها در فلسطین کلاسهای درس دایر نیست و معلمان و دانشآموزان شهید میشوند و حتی کودکانی که هنوز سن آنها به مرحله دانشآموزی نرسیده است اینها قربانیان اصلی این
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید امیر شوشتری در مراسم یادواره شهدای معلم که با محوریت گرامیداشت شهید معلم غلام محمد پایرنج برگزار شد، اظهار داشت: این روزها در فلسطین کلاسهای درس دایر نیست و معلمان و دانشآموزان شهید میشوند و حتی کودکانی که هنوز سن آنها به مرحله دانشآموزی نرسیده است اینها قربانیان اصلی این جنایات صهیونیست هستند.
وی خطاب به دانشآموزان افزود: اگر در هرموقعیتی، یادواره شهدایی برگزار میشود به این دلیل است که امنیت بالاترین ارزش هر جامعه محسوب میشود، اگر امنیت نباشد رشد و ارتقای جامعه شکل نمیگیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی تصریح کرد: باید قدر امنیتی که به سختی و با از دست دادن جوانان کشورمان بهدست آمده را بدانیم؛ باید قدر خانوادههای شهدای بزرگوار را بدانیم و از این خانوادهها صبر و بردباری را درس بگیریم و مسیر زندگی خود قرار دهیم؛ ما باید الگوی رفتاری زندگیمان، همانند الگو رفتاری زندگی 36000 شهید والامقام باشد و این شهدا هستند که تا پایان همیشه زنده هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: شهدای معلم کسانی بودند که در جبهه جنگ شرکت کردند و در آن شرایط تدریس میکردند و درس اخلاق و رفتار و کردار را به خوبی به رزمندگان منتقل میکردند.
وی ادامه داد: معلمینی که قدم در عرصه جهاد گذاشتند و در دفاع مقدس شرکت کردند جزو گروه معلمین خاص و ویژه ای هستند. زمانی که جنگ تحمیلی شروع شد، انسانهای فرهیخته و باسواد بسیار کم بودند کسانی که مدرک تحصیلی داشتند جایگاهشان در میان رزمندگان و آحاد مردم ارزشمند بود و عدهای از این افراد تشخیص دادند که به حضورشان در جنگ نیاز است و زمانیکه امام مردم را به جبهه فراخواند، افراد بسیار زیادی در هر شرایطی که بودند در این جبهه شرکت کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: از جمله برجستهترین و فرهیختهترین شهدای ما، شهدای معلم هستند که تعداد آنها به 5000 نفر هم میرسد و آنان در عرصه جبهه هم شغل خود را با رفتار و منششان ادامه دادند.
وی در پایان متذکر شد: ما قدر شهدای معلم خود را میدانیم و همچنان طبق گفته پروردگار میگوییم که شهدای ما همیشه زنده هستند و نزد پروردگارشان روزی دریافت میکنند.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست
حجت الاسلام والمسلمین مهدی حسنزاده نامقی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در حاشیه مراسم یادواره شهدای معلم ضمن اشاره به پیام مقام معظم رهبری اظهار داشت: در مقابل موج سهمگین تبلیغات مسموم دشمن باید یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشت.
وی تصریح کرد: شهدا هیچ نیازی ندارند که ما یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم بلکه این نیاز ماست که در عصر فتنه گون غیبت کبری امام زمان(عج) که به تعبیر پیغمبر اکرم(ص) دین داشتن مثل نگه داشتن گداختهای از آتش در کف دست است؛ شهدا مانند ستارگانی هستند که ما راه را گم نکنیم و به آنها تأسی کنیم و سیره عملی آنها را بازخوانی کنیم.
نامقی افزود: امیدواریم بتوانیم سیره شهدا را الگو قرار دهیم و راه آنان را ادامه دهیم.
عرصه امروز ، عرصه جنگ روایتها است
خواهر شهید معلم غلام محمد پایرنج نیز اظهار داشت:در زمان جنگ ایران ما به خون؛ جان و به ایمان احتیاج داشت که پدران و برادران ما نگذاشتند اینها گوشه چشمی به ایران نگاه کنند.
وی افزود: به فرمایش مقام معظم رهبری؛ در پیچ تاریخی قرار داریم که دیگر تکرار نخواهد شد، ما ملتی هستیم که در طول تاریخ بشریت دارای امت و حکومت واحدی هستیم.
این خواهر شهید تصریح کرد: امروز معلمان و دانش آموزان عزیز، با مرکب و قلمی که در دست دارند راه شهدا را ادامه خواهد داد؛ روایت معصومین را داریم که میفرمایند: مرکب قلم معلم با ارزشتر از خون شهید است؛ امروز عرصه جنگ روایتها در دست دانشآموزان است.
وی ادامه داد: این شما هستید که تاریخ را در عرصه جنگ نرم به احسن وجه رقم خواهید زد؛ در عرصه جنگ نرم به فرمایش مقام معظم رهبری؛ ایران برای خروج از این بحران سیاسی و فرهنگی به توان شما دانشآموزان و معلمان نیاز دارد.
خواهر شهید معلم غلام محمد پایرنج گفت: امروز شما ثابت کردید تا فتنه را در عالم برنکنید و مقدمه ظهور نباشید برای مهدی صاحبالزمان، بر زمین نخواهید نشست.
انتهای پیام/282