دانشگاه ملی مهارت توجه به کارآفرینی و اشتغال را در دستور کار قرار دهد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از ادارهکل روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت، سیداحمدرضا خضری در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه ملی مهارت ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین و لبنان، پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص قبول عهدهداری مسئولیت دکتر زمانی را ابلاغ کرد. مشاور وزیر و مدیرکل
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از ادارهکل روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت، سیداحمدرضا خضری در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه ملی مهارت ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین و لبنان، پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص قبول عهدهداری مسئولیت دکتر زمانی را ابلاغ کرد.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم در بخشی از سخنان خود دانشگاه ملی مهارت را دانشگاهی فرابخشی با سابقه دیرینه و یک فرصت استثنایی برای اشتغال و کارآفرینی برشمرد و افزود: این دانشگاه میبایست نام خود را هم در زمینه ملی و هم در زمینه مهارتی، به معنای واقعی تحقق بخشد تا به جایگاه خاص و شایسته خویش دست پیدا کند.
وی دانشگاه ملی مهارت را دانشگاهی برای تأمین نیازهای جامعه و صنعت معرفی و خاطرنشان کرد: این دانشگاه باید توجه به کارآفرینی و اشتغال را در دستور کار خود مهم بداند و در راستای آمادهسازی نیروی ماهر و کارآمد برای جامعه تلاش کند.
خضری در بخش دیگری از سخنان خود لازمه تحقق اهداف دانشگاه را آمایش نیازهای روز جامعه دانست و اظهار کرد: نیازهای ذینفعان و مخاطبان شناسایی شده و توسعه کشور در بخش کارآفرینی برای دانشگاه ملی مهارت به عنوان یک تکلیف تعریف شود.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم همچنین توجه به وضعیت اعضای هیئت علمی، کارکنان و منابع انسانی را برای دستیابی به آموزشهای کیفی ضروری دانست و افزود: با توجه به محدودیتهای منابع مالی دولت، این دانشگاه میتواند با درآمدزایی و همچنین جذب کمکهای خیرین و نیکوکاران و هدایت هدفمند این عزیزان در راستای گسترش همهجانبه دانشگاه گام بردارد.
خضری در پایان سخنان خود از خدمات دکتر عرفان خسرویان، رئیس سابق دانشگاه ملی مهارت در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی و برای ایشان آرزوی سلامتی کرد. همچنین برای دکتر زمانی آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.
ارائه گزارش عملکرد رئیس سابق دانشگاه ملی مهارت
در ادامه عرفان خسرویان ضمن برشمردن تاریخچه و فلسفه تأسیس دانشگاه ملی مهارت به برخی از دستاوردها و فعالیتهای دانشگاه در زمان تصدی خود اشاره کرد و به طرح مواردی نظیر افزودن معاونت صلاحیت حرفهای به چارت دانشگاه، کسب مجوز پارک علم و فناوری، راهاندازی کنسرسیومهای اشتغال، راهاندازی کارگروههای چهارگانه ساختار، درآمدزایی، آمایش و اشتغال، رفع مشکلات حقوقی املاک دانشگاه همراه دریافت ۳۰ سند ملکی و افزایش بودجه دانشگاه پرداخت.
ارائه برنامههای پیش روی دانشگاه ملی مهارت توسط سرپرست دانشگاه ملی مهارت
غلامرضا زمانی، سرپرست دانشگاه ملی مهارت ضمن خیرمقدم به دکتر خضری و دیگر مهمانان و تقدیر از حسن اعتماد دکتر سیمایی، یاد و خاطره شهدا، به ویژه سیدحسن نصرالله را گرامی داشت و دانشگاه ملی مهارت را یکی از تأثیرگذارترین مراکز دولتی در عرصه اشتغال و کارآفرینی خواند و گفت: بیتردید بیشترین آموزشهای رسمی دولتی در عرصه مهارتافزایی و اشتغالآفرینی متعلق به دانشگاه ملی مهارت است و به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور باید اهداف و برنامهها با شرایط و زیستبوم کشور همگام باشند.
سرپرست دانشگاه ملی مهارت به پارهای از برنامههای دانشگاه نظیر رسیدگی به مطالبات اداری و مالی همکاران اعم از هیئت علمی و غیر هیئت علمی، تجهیز و بهروزرسانی کارگاهها و آزمایشگاهها، کیفی کردن آموزشهای مهارتی، جذب دانشجوی خارجی با محوریت همزبانی و همجواری با کشور ایران، استفاده حداکثری از توان و ظرفیت نیروی انسانی و تشکیل بنیاد حامیان و خیرین اشاره کرد.