دانشگاه علامه قطب استارتاپهای فرهنگی میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از علامه طباطبایی، شجاع احمدوند در آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه علامهطباطبائی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نوورود و تبریک حضور آنها در جمع خانواده دانشگاه علامهطباطبائی، گفت: شما به دانشگاه خوبی وارد شدهاید. دانشگاه علامهطباطبائی قطب علوم انسانی کشور و قطب علوم انسانی خاورمیانه است. علوم انسانی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از علامه طباطبایی، شجاع احمدوند در آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه علامهطباطبائی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نوورود و تبریک حضور آنها در جمع خانواده دانشگاه علامهطباطبائی، گفت: شما به دانشگاه خوبی وارد شدهاید. دانشگاه علامهطباطبائی قطب علوم انسانی کشور و قطب علوم انسانی خاورمیانه است. علوم انسانی و دانشگاه علوم انسانی از این جهت اهمیت دارد که ریلگذار همه رشتههای علمی در دانشگاه در همه کشورها هستند.
وی افزود: اگر رشتههای علوم پایه تصمیم بگیرند در حوزهای برای بهبود، ارتقا و بهزیستی زندگی انسان تحقیق کنند، به طور طبیعی انسان و علوم ناظر به انسان است که باید به آنها بگوید در کدام مسیر حرکت کنید. این علوم انسانی است که جاده صاف کن و ریلگذار علوم دیگر است و برای آنها چارچوبی تعیین میکند.
رئیس دانشگاه علامهطباطبائی عنوان کرد: تا چند سال پیش فناوریهای نوین، تکنولوژیها، پارکهای علم و فناوری و استارتاپها مختص علوم فنی و مهندسی و رشتههای غیر علوم انسانی بود ولی ما میتوانیم با افتخار بگوییم که امروز رشته علوم انسانی، در پرتو بحث مسئولیت اجتماعی دانشگاه میخواهد این تکنولوژیها را وارد عرصه زندگی عمومی کند.
وی اعلام کرد: دانشگاه علامهطباطبائی به زودی تبدیل به قطب همه استارتاپهای فرهنگی کشور خواهد شد یعنی شما هیچ حوزهای فرهنگی را نمیبینید که پیوند بین علوم انسانی و فناوریها و تکنولوژیهای نوین را برقرار کند مگر اینکه از کانال دانشگاه علامهطباطبائی بگذرد.
احمدوند تاکید کرد: تمام تلاش ما در دانشگاه علامهطباطبائی این است که شما دانشجویان شنیده و در قالب تشکلهای منظم و سازماندهی شده همچون کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی به رسمیت شناخته شوید. هر کدام از شما در چهارچوب علایقی که دارید در کنار برنامه درسی خود، در این حوزهها فعالیت میکنید. ما در دانشگاه علامهطباطبائی مرکز مهارتافزایی داریم و دانشجویان ما علاوه بر دروسی که میگذرانند در حوزههای دیگر هم آموزشهای مهارتی میبینند تا وقتی از دانشگاه فارغالتحصیل میشوند به را حتی بتواند وارد بازار کار شوند.
وی افزود: شما دانشجویان این ظرفیت و فرصت را در دانشگاه علامهطباطبائی خواهید داشت تا با آرامش و طیب خاطر در چهارچوب برنامههای علمی و متناسب با سیاستهای علمی کشور حرکت کنید. دانشافزایی، ارتقای مهارت و توسعه فردی و اجتماعی هدف و غایت نهایی دانشجویان ما در دانشگاه علامهطباطبائی خواهد بود.
رئیس دانشگاه علامهطباطبائی در پایان ضمن قدردانی از دانشجویان و برگزارکنندکان برنامه، گفت: امیدوارم چنین برنامههایی به طور مکرر برگزار و لحظات شادی برای دانشجویان فراهم شود.
در ادامه آیین محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی به ظرفیتها و فرصتهای دانشگاه برای نودانشجویان اشاره و بر اهمیت اعضای هیئت علمی و ظرفیتهای ساختاری دانشگاه تاکید کرد و گفت: دانشجویان میتوانند در آینده به عنوان فارغالتحصیلان این دانشگاه به خود افتخار کنند.
وی با اشاره به برنامههای مهارتسنجی و استعدادسنجی دانشجویان در معاونت فرهنگی و اجتماعی، گفت: این برنامهها به منظور رشد متوازن دانشجویان در زمینههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مهارتی طراحی شدهاند. همچنین، دانشجویان میتوانند با ورود به انجمنهای علمی و فرهنگی، برنامههای خود را پیگیری کنند و از حمایتهای مالی و امکانات دانشگاه بهرهمند شوند.
اسلامی در ادامه به جشنوارههای بینالمللی و نشریات دانشجویی اشاره و بر اهمیت فعالیتهای سیاسی و اجتماعی در دانشگاه تاکید کرد.
وی در پایان ضمن آرزوی صلح و امنیت برای جهان از دانشجویان خواست تا در راستای مسئولیت اجتماعی خود فعال باشند.