دانشجویان آینده سازان حوزه صنایع دستی هستند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی؛ معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، صبح امروز (دوشنبه، 19 آذر) در سومین رویداد از سلسله‌رویدادهای «صدمنظر» با حضور رؤسا و معاونین 9 دانشگاه کشور و جمعی از دانشجویان رشته‌های هنر و صنایع‌دستی، که در سالن آمفی‌تئاتر وزارتخانه برگزار شد، بر نقش و تأثیرگذاری دانشجویان در

کد خبر : 124957
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
دانشجویان آینده سازان حوزه صنایع دستی هستند


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی؛ معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، صبح امروز (دوشنبه، 19 آذر) در سومین رویداد از سلسله‌رویدادهای «صدمنظر» با حضور رؤسا و معاونین 9 دانشگاه کشور و جمعی از دانشجویان رشته‌های هنر و صنایع‌دستی، که در سالن آمفی‌تئاتر وزارتخانه برگزار شد، بر نقش و تأثیرگذاری دانشجویان در حوزه صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: دانشجو بودن یک ویژگی مهم است؛ هر دانشجو زنده، با نشاط و همچون هوای تازه است.

وی ضمن قدردانی از دانشگاه‌ها برای همکاری در رویدادهای مرتبط با صنایع‌دستی افزود: صنایع‌دستی برخواسته از خانواده ایرانی است و تلاش کرده‌ایم موضوعات مطرح‌شده در دو نشست گذشته را عملی کنیم.

جلالی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی را اقتصادی هویت‌بنیان توصیف کرد و خطاب به دانشجویان اظهار کرد: شما آینده‌داران حوزه صنایع‌دستی هستید. میراث‌فرهنگی دیروز، صنایع‌دستی فردا و صنایع‌دستی امروز، میراث‌فرهنگی فردا است.

وی بر ضرورت توجه ویژه به صنایع‌دستی تأکید کرد و ادامه داد: ما باید دانش را به توانش متصل کنیم. دنیای امروز دنیای هم‌گرایی و هم‌جوشی است. تلاش کرده‌ایم صنایع‌دستی در برنامه‌های توسعه‌ای جایگاه ویژه‌ای داشته باشد. برگزاری جشنواره فجر صنایع‌دستی با مشارکت دانشجویان، کارگاه‌گردی‌های نوروزی با حضور دانشجویان به‌عنوان راهنما، و برگزاری نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در آبان‌ماه نمونه‌هایی از این اقدامات هستند.

جلالی با اشاره به نقش آموزش عالی در توسعه صنایع‌دستی گفت: آموزش عالی یک بال مهم برای پرواز است. خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه و سند ملی صنایع‌دستی به این حوزه توجه شده است. از شما می‌خواهم با روحیه مادرانه و غیرت مردانه از این حوزه حمایت کنید.

وی در پایان صنایع‌دستی ایران را مزیتی بزرگ دانست و خاطرنشان کرد: صنایع‌دستی می‌تواند نقشی اساسی در تولید ثروت، اشتغال‌زایی و درآمدزایی ایفا کند. ما آماده شنیدن پیشنهادهای ارزشمند شما هستیم و در این جلسه، ضمن تقدیر از استادان و دانشجویان، با جان و دل نظرات شما را می‌شنویم.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود