دانشجویان آمریکایی دور کاخ سفید خط قرمز کشیدند +فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موج بیداری دانشجویان در آمریکا و اروپا همچنان زنده است و هر روز با ایدهای نو به بیان اعتراضات خودش نسبت به سیاستهای واشنگتن میپردازد. در این میان تشکلهای مختلف دانشگاهی نقش اصلی را بسیج مردم و هماهنگی میان حامیان صلح ایفا میکنند. دولت آمریکا با آغاز جنگ
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موج بیداری دانشجویان در آمریکا و اروپا همچنان زنده است و هر روز با ایدهای نو به بیان اعتراضات خودش نسبت به سیاستهای واشنگتن میپردازد. در این میان تشکلهای مختلف دانشگاهی نقش اصلی را بسیج مردم و هماهنگی میان حامیان صلح ایفا میکنند.
دولت آمریکا با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در ۱۵ مهرماه، کمکهای همه جانبه خود به رژیم صهیونیستی به ویژه ارسال انواع سلاح، مهمات و بمبها را شدت زیادی بخشید و حتی بایدن، رئیس جمهور آمریکا، در روزهای اول جنگ در حمایت از جنایات صهیونیستها در غزه به سرزمینهای اشغالی سفر و با مقامات تل آویو دیدار و گفتگو کرد.
حالا به گزارش رسانههای مختلف از جمله گاردین، پس از آنکه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که حملات اخیر رژیم صهیونیستی به رفح خط قرمز ایالات متحده در حمایت از (رژیم) اسرائیل را نقض نمیکند، مردم آمریکا در حالی که پارچه قرمز رنگ بلندی را به نشانه اعتراض به این اظهارنظر رئیس جمهور آمریکا و در کنایه به «خط قرمز» ادعا شده از سوی بایدن در اطراف کاخ سفید گشوده بودند در حمایت از مردم فلسطین شعار «از دی سی تا فلسطین، ما خط قرمز هستیم» سر دادند.
اقامه اذان در مقابل کاخ سفید توسط دانشجویان
تظاهرات کنندگان در شعارهای خود، واکنش رئیس جمهور آمریکا به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کرده و فریاد میزدند: بایدن خود فروخته اخراج باید گردد.
آنها همچنین پرچمهای فلسطین و بنرهایی را حمل میکردند که نسلکشی در غزه را محکوم کرده و بر روی آنها شعارهایی از جمله «بایدن دست تو به خون آلوده شده» و «فلسطین را آزاد کنید» نوشته شده بود.
آمریکاییها دور کاخ سفید را خط کشیدند
هزاران نفر از آمریکایی ها با محاصره کردن کاخ سفید با استفاده از پرچم بزرگی به رنگ قرمز در حمایت از مردم فلسطین خط قرمزی به دور کاخ سفید کشیدند.
به نوشته گاردین، پلیس آمریکا با استفاده از اسپری فلفل به دستگیری شرکتکنندگان در این تظاهرات و متفرق کردن آنها دست زده است.
این تظاهرات پس از آن صورت گرفت که دولت بایدن با وجود حمله هوایی دو هفته قبل رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان فلسطینی در رفح که منجر به کشته شدن حداقل ۴۵ نفر شد، همچنان به ارائه تسلیحات آمریکایی به این رژیم ادامه داده است.
«ناس عیسی» یکی از معترضان از جنبش جوانان فلسطین حاضر در این اعتراضات گفت: «هدف این است که خط قرمزی را ترسیم کنیم که بایدن در مورد نسلکشی اسرائیل در غزه خط قرمزی را ترسیم نکند و بگوییم ما بهعنوان مردم امروز خط قرمزی میکشیم تا بگوییم این وضعیت دیگر بس است. الان زمان تحریم تسلیحاتی و پایان دادن به ارسال سلاح به اسرائیل است.»
معترضان چادرهایی واقع در «الیپس» پارکی به مساحت ۵۲ هکتار درست در جنوب کاخ سفید برپا کردند. برخی از معترضان به شبکه خبری ای. بی. سی گفتند که سازماندهندگان جامعه دانشجویی این حرکت را برای برپایی یک تجمع رهبری کردند.
بر اساس پستهای یکی از گروههای سازماندهنده در سایت رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، برخی از معترضان از شهرهایی از جمله نیویورک، فیلادلفیا و بوستون سوار بر اتوبوس برای شرکت در این راهپیمایی اعتراضی مقابل کاخ سفید خودشان را رسانده بودند.
سازماندهندگان و سیاستمداران از جمله «جیل استین» کاندیدای ریاستجمهوری حزب سبز و «کلودیا دلاکروز» کاندیدای حزب سوسیالیسم در سخنرانیهای خود در پارک مقابل کاخ سفید، از دولت بایدن انتقاد کردند.
دلاکروز گفت: «بایدن میتواند نسلکشی را که در حال حاضر در غزه در حال وقوع است، متوقف کند. او میتوانست جلوی آن را بگیرد، اما این برخلاف تمام منافع اوست؛ بنابراین ما اینجا هستیم تا بگوییم که ما خط قرمز هستیم.»
پیامهای معترضان از اصرار برای پایان دادن به جنگ و تغییر سیاست ایالات متحده در قبال جنگ غزه گرفته تا درخواستها علیه راهحل ۲ دولتی را شامل میشد.