خیریهها؛ کاتالیزور عبور از سیاستزدگی بهسوی خیر عمومی و نوسازی معنوی
رویش نیوز_مجتبی زارعی*:امروز بزرگترین مشکل کشور ما چیست؟ به باور من، آنچه بیش از هر چیز جامعه ایران را دچار آسیب کرده، سیاستزدگی است ما سیاستزده شدیم. احزاب، به جای آنکه برای کشور سودمند باشند، به جان ایران افتادهاند. در گام دوم انقلاب به یک نوسازی سیاسی و معنوی نیازمندیم. کاتالیزور عبور از این

رویش نیوز_مجتبی زارعی*:امروز بزرگترین مشکل کشور ما چیست؟ به باور من، آنچه بیش از هر چیز جامعه ایران را دچار آسیب کرده، سیاستزدگی است ما سیاستزده شدیم. احزاب، به جای آنکه برای کشور سودمند باشند، به جان ایران افتادهاند.
در گام دوم انقلاب به یک نوسازی سیاسی و معنوی نیازمندیم. کاتالیزور عبور از این سیاستزدگی، ترویج اخلاق و تقویت فعالیتهای خیرخواهانه و عامالمنفعه است.
از زاویهای دیگر، شهید بهشتی گفته بود: «حزب باید باری از دوش مردم بردارد.»
حال باید پرسید: آیا احزاب ما این وظیفه را انجام دادهاند، یا تنها باری بر دوش مردم افزودهاند؟
در مقابل، خیریهها بیهیاهو بار از دوش مردم برمیدارند؛ اما متأسفانه، نزد برخی از ما به اندازهی احزاب ارزشمند تلقی نمیشوند و این جای تأسف دارد.
احزاب، پدیدههایی تازهوارد در ایران هستند، اما تشکلهای خیریه و عامالمنفعه ریشه درتاریخ این سرزمین دارند. انقلاب اسلامی ما، انقلابی تعلیمی و تربیتی بود که ازمدرسه،حوزه و هیئت آغاز شد. برای حرکت به سوی آیندهای روشن، باید ازسیاستزدگی عبور کرده و به سوی نوسازی معنوی گام برداریم.
هیچ راهی جز بازگشت به اخلاق و حمایت ازنهادهایی که خیر عمومی را تکثیر میکنند وجود ندارد.
زمان آن رسیده که از قالب های کهنه احزاب اصولگرا و اصلاحطلب عبور کنیم و جامعهای نو بر پایه معنویت و خیر عمومی بسازیم.
*مجتبی زارعی؛ عضو کمیسیون امنیت ملّی