خط پخت اتوماتیک برج و دیگ خورشت پز در خدمت زائران اربعین

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نمایشگاه “معرفی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان برای زائران اربعین حسینی” موکب خادم‌الرضا از استان یزد با استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی، دو محصول دانش‌بنیان را برای تجهیز آشپزخانه خود خریداری کرد. این موکب با هدف خدمت‌رسانی بهتر به زائران اربعین، خط پخت اتوماتیک برنج

کد خبر : 46119
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نمایشگاه “معرفی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان برای زائران اربعین حسینی” موکب خادم‌الرضا از استان یزد با استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی، دو محصول دانش‌بنیان را برای تجهیز آشپزخانه خود خریداری کرد.

این موکب با هدف خدمت‌رسانی بهتر به زائران اربعین، خط پخت اتوماتیک برنج و دیگ 500 لیتری دوجداره خورشت‌پز را به ارزش دو میلیارد و 800 میلیون تومان تهیه کرد.

مزایای این تجهیزات:

  1. کاهش مصرف آب و گاز: خط پخت اتوماتیک برنج با استفاده از فناوری‌های نوین، مصرف آب و گاز را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.
  2. افزایش سرعت و ظرفیت پخت: این خط پخت می‌تواند در هر روز بین 3500 تا 10500 پرس غذا را آماده کند و با اشغال فضای محدود 18 مترمربعی، بهینه‌ترین استفاده از فضا را به ارمغان می‌آورد.
  3. پخت باکیفیت‌تر و طعم دلنشین‌تر: دیگ‌های دوجداره خورشت‌پز، پخت و پز را به روشی مکانیزه و بهداشتی انجام می‌دهند و طعم و کیفیت غذا را ارتقا می‌بخشند.
  4. ایمنی و بهداشت بیشتر: مکانیزه شدن مراحل پخت، علاوه بر افزایش ایمنی پرسنل، از نظر بهداشتی نیز مزیت قابل توجهی دارد.

حمایت صندوق نوآوری از موکب‌های اربعین

صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای حمایت از موکب‌های اربعین، نرخ تسهیلات لیزینگ را برای خرید محصولات دانش‌بنیان به 12 درصد کاهش و دوره بازپرداخت را به 36 ماه افزایش داده است. همچنین بازه زمان اعطای این تسهیلات نیز کوتاه‌تر شده است.

با این اقدام ارزشمند، موکب خادم‌الرضا می‌تواند در ایام اربعین حسینی، خدمات باکیفیت‌تر و مطلوب‌تری را به زائران ارائه دهد.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود