حضرتی: وفاق و پایان دعواها راه حل عبور از ابربحران هاست
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در آستانه فرارسیدن 16 آذر «روز دانشجو» ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد حضور یافت و از نزدیک با دانشجویان به گفتوگو پرداخت. وی در ادامه در نشست «بررسی کارنامه صد روزه دولت» در دانشکده کشاورزی این دانشگاه شرکت کرد. وی در
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در آستانه فرارسیدن 16 آذر «روز دانشجو» ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد حضور یافت و از نزدیک با دانشجویان به گفتوگو پرداخت. وی در ادامه در نشست «بررسی کارنامه صد روزه دولت» در دانشکده کشاورزی این دانشگاه شرکت کرد.
وی در این نشست به اولویتبندی مسائل کشور اشاره کرد و گفت: کارشناسان بر این باورند که برای حل مسائل کشور باید آنها را اولویتبندی کنیم. براساس نظرسنجیها و پایشها، 95 درصد صاحبنظران، مهمترین موضوع کشور را اقتصاد، معیشت، تولید و اصلاح ساختارهای اقتصادی میدانند.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت افزود: گام دوم که بر آن تاکید میشود، اصلاح ساختار اقتصادی است که البته مکمل آن توجه به حل چالشهای سیاست خارجی است؛ اگر بحث تحریم و FATF حل نشود، نمیتوان مشکل را حل کرد.
حضرتی افزود: هر دو این موضوعات سخت و زمانبر است و مقدمه سومی لازم دارد. من خدمت مرحوم شهید رئیسی هم گفته بودم که ابربحران، ناامیدی از آینده و بیاعتنایی نسبت به مسئولان است و تا این مشکلات حل نشود نمیتوان انتظاری برای بهبود شرایط داشت.
وی گفت: در تصمیمات سخت باید آحاد ملت را همراه داشت. نمیشود در کشوری که زنان آن نصف جمعیت کشور هستند در تصمیمگیری شرکت داده نشوند.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت ادامه داد: اگر به جوانان، احزاب، گروههای سیاسی فرصت داده نشود و بخشی از معترضان وارد میدان نشوند، نمیشود با جمعیت بیست، سی درصد بار سنگین را حمل کرد.
حضرتی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای پاسخ به تحقیرهای تاریخی، هویت ایران را احیا کرد و جوانان هشت سال جنگیدند تا ذرهای از خاک کشور را از دست ندهند گفت: در آن زمان هر کس هر چه داشت با اخلاص تقدیم کشور کرد و این روحیهای بود که باعث حفظ تمامیت ارضی کشور در آن دوران شد.
وی افزود: بنابراین اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم لازم است دو ابربحران را که به آن اشاره کردم، حل کنیم. پیام دکتر پزشکیان نیز همین است. ما دنبال مقصر نشان دادن عملکرد هیچ دولتی نیستیم. اما باید عرض کنم آنچه که فعلاً هست وضعیت خوبی نیست، وضع کشوری که بالای 10 سال تورم 40 درصدی داشته خوب و برازنده و در شأن ملتی انقلابی نیست که همه چیز را به میدان آورده است و در زمان جنگ چه آن کسی که یک پسر داشت و چه آنکه 9 پسر داشت، همه را به جبهه فرستاد.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت افزود: اینکه میخواهیم با دستهای محدود کشور را اداره کنیم، نمیشود. کسی که خواست همه جریانات و مردم را کنار بگذارد نمیتواند از پس مشکلات بر بیاید. باید به دعواها خاتمه داد.
حضرتی با اشاره به واکنش رئیسجمهور به یک گزارش گفت: در یک ماه اول هیات دولت گزارشی دادند از دستاوردهای ماهوارهای و در خصوص ساخت یک ماهواره صحبت شد و وزرا و مسئولان درخصوص نقششان در ساخت آن صحبت کردند اما آقای پزشکیان به صراحت اعلام کرد که ساخت این ماهواره متعلق به دولت قبلی است و شما در ساخت آن هیچ نقشی نداشتید، چون تازه مدتی است که این دولت بر سر کار آمده است و در این مدت نمیشود که ماهواره طراحی کرد و به هوا فرستاد. لذا باید از دولت قبل تشکر و تقدیر داشته باشیم و ساخت این ماهواره را مصادره به مطلوب برای خودتان نکنید، در نتیجه میتوان گفت آقای پزشکیان انسانی صادق است.
وی با اشاره به ضرورت داشتن صداقت و درستکاری برای عبور از مشکلات گفت: حل دو ابربحران ابربحرانها از روز اول در دستورکار دولت چهاردهم بود.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت افزود: آقای پزشکیان به دنبال خالصسازی نبوده و برخلاف دولتهای قبلی، چند وزیر از دولت قبل ابقا شدند تا نشان دهند که دولت در عمل به دنبال وفاق است و به دنبال آن است تا از ظرفیت سیاسی رقبا نیز استفاده کند. در جلسات معرفی استانداران از استاندار قبلی تشکر ویژه می شود. همچنین در افتتاح پروژهها از وزیران دولت قبلی تشکر میشود و این گونه سرمایه اجتماعی ایجاد خواهد شد.
حضرتی گفت: گام دوم رئیسجمهور هم این بود که از ظرفیت زنان در دولت بهره ببرد. الان در اینکه کدام وزارتخانه و سازمان از ظرفیت زنان بیشتر بهره بردند در میان دستگاهها مسابقه است.
وی گفت: گام سوم استفاده از ظرفیت جوانان بوده است. همچنین اقدام بعدی که دولت آقای پزشکیان انجام داد، این بود که 20 درصد جامعه ما اهل سنت و اقوام هستند، لذا یک معاون خود را از کردها و اهل سنت تعیین کرد، زیرا آنها ایرانی هستند، در دفاع مقدس و حل مشکلات سهم داشتند، پس چرا نباید از آنها استفاده کنیم. همچنین برای اولین بار در دولتهای مدرن در ایران، یک فرد عرب استاندار خوزستان شده است.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به رایزنیها برای بازگشت دانشجویان و استادان به دانشگاهها اظهار کرد: دکتر پزشکیان یک بخش دیگری از جامعه را به صحنه آورد و آن دانشجویان و استادان دانشگاه بود که با بدسلیقگیهایی و به صرف انتقاد، رانده شده بودند.
بخش دوم این نشست به پرسش و پاسخ دانشجویان با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت اختصاص داشت. سوال یکی از دانشجویان درباره بنزین بود. حضرتی در پاسخ به این سوال گفت: درباره بنزین اتفاق نظر همه این است که وضعیت فعلی آن خوب نیست و مورد بحث شدید است اما درباره آن تاکنون تصمیمگیری نشده و تا پایان سال هم نمیشود و اگر بنا به تصمیم باشد حتما با هماهنگی و اطلاعرسانی با مردم انجام میشود.
سوال یکی از دانشجویان درباره وضعیت معاون راهبردی رئیسجمهور بود. حضرتی در پاسخ به این سوال، ضمن ارزشمند عنوان کردن سوابق ظریف گفت: راجع به ایشان صحبتهای زیادی شده است. ایشان 30 سال گذشته مسئولیتهای زیادی داشته و همواره مورد تایید مقام معظم رهبری بوده است و الان هم جزو شخصیتهای مفیدی هستند. بنابراین ما نباید نیروهایمان را خراب کنیم و این رویکردها در راستای منافع ملی نیست.
یکی دیگر از دانشجویان نیز درخصوص رویکرد دولت برای مذاکرات رفع تحریمها سوالی را مطرح کرد که رئیس شورای اطلاعرسانی در این خصوص با بیان اینکه مذاکره جزو الزامات دیپلماسی است گفت: دنیا دائم در حال مذاکره است و حتی در کشورهایی هم که درگیر جنگ هستند که نمونه آن غزه است هم در بدترین شرایط هم در حال مذاکره بودند.
حضرتی افزود: کسانی که برای مذاکره میروند، نظام برای آنها چارچوب در نظر گرفته و در مذاکرات خط قرمزها رعایت میشود و فراتر از آن نمیروند.
وی در ادامه گفت: مصوبات شورای عالی امنیت ملی هر چه باشد باید به تایید مقام معظم رهبری برسد. تدبیر رهبری عزیز ما در چهل سال گذشته بهترین تدبیر بوده که کار را با قدرت و قوت ادامه دادند تا کشور وارد جنگ نشود. جمهوری اسلامی با کسی شوخی ندارد و پاسخ به دشمنان در وقت و زمان خودش انجام میشود.
انتهای پیام/