حرکت به سمت تضمین اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه علمی‌کاربردی طی برنامه میان‌مدت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، حسین بلندی در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در اصفهان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اخیرا در بیاناتی ژرف فرمودند که در تصمیم‌گیری‌های بزرگ باید به آینده نگریست، باید از فردا و آینده، از منظر نظام ارزشی و

کد خبر : 106213
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
حرکت به سمت تضمین اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه علمی‌کاربردی طی برنامه میان‌مدت


حرکت به سمت تضمین اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه علمی‌کاربردی طی برنامه میان‌مدت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، حسین بلندی در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در اصفهان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اخیرا در بیاناتی ژرف فرمودند که در تصمیم‌گیری‌های بزرگ باید به آینده نگریست، باید از فردا و آینده، از منظر نظام ارزشی و نظام کاری برنامه‌ریزی کرد و گام به گام پیش رفت. علاوه بر این، مقام عالی وزارت در ماه‌های اخیر تأکید فراوانی بر بهره‌گیری حداکثری و مؤثر از مشورت و نظرات انجمن‌های علمی‌تخصصی در تصمیم‌سازی‌ها داشته‌اند؛ این یک اصل مهم است که باید محور برنامه دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی چهار هدف عمده را دنبال می‌کنیم؛ نخستین هدف، افزایش بهره‌وری است که بهره‌وری در کشور بدون داشتن مهارت‌های لازم حاصل نمی‌شود. دکتر بلندی بیان کرد: امروزه مشاغل دستخوش تغییرات زیادی شده‌اند و دستگاه‌های اجرایی، صنعتگران و کسانی که در بازار فعالیت می‌کنند، نیازمند مهارت‌های جدید و به‌روز هستند، وظیفه ما توانمندسازی این افراد است؛ آنان که شاغل هستند باید مهارت‌هایشان به‌روز شود تا بهره‌وری افزایش پیدا کند.

وی اظهار کرد: دومین هدف ما، اشتغال‌آفرینی در کوتاه‌ترین زمان برای ورود به بازار کار است؛ نیاز امروز ما در کشور، تقویت بخش تکنسینی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در تمامی مراکز جدیدی که از دانشگاه جامع علمی کاربردی مجوز گرفته‌اند، شرط اشتغال تضمینی برقرار است. به‌عنوان مثال، در شهرک سلامت اصفهان برای تعمیرات تجهیزات پزشکی، ۵ هزار نفر در حال آموزش هستند و همین مجموعه اشتغال آنان تضمین می‌کند. در این شیوه برخی از دانشجویان در طول تحصیل و برخی پس از فراغت از تحصیل وارد بازار کار می‌شوند.

بلندی ادامه داد: از آن جایی که مطابق برنامه هفتم توسعه، ۴۰ درصد خروجی‌های دانشگاه‌ها باید مهارتی باشد، دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص ظرفیت مناسبی دارد که با استفاده از توان بخش خصوصی و ارایه آموزش در محل کار سهم قابل توجهی از این سهم را متقبل شود.

وی با تبیین و تشریح برنامه‌های دانشگاه گفت: هدف اصلی ما این است که فاصله میان آموزش و اشتغال را به حداقل برسانیم.

بلندی اظهار کرد: بخش دیگری از تلاش ما در حمایت از انجمن‌های علمی و تشویق دانشجویان به خوداشتغالی است برای این منظور، جشنواره حرکت را برگزار کرده‌ایم تا دانشجویانی که در دانشگاه مشغول تحصیل هستند، شناسایی و حمایت شوند. امید داریم با همکاری مدرسان و مدیران، این انجمن‌های علمی گسترش یافته و در راستای رفع نیاز‌های جامعه و اشتغال‌آفرینی گام بردارند.

وی افزود: ما به رسالت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی مبنی بر پاسخگویی به نیاز‌های بازار کار متعهد هستیم لذا طی برنامه‌ریزی میان مدت قصد داریم تمامی ظرفیت پذیرش این دانشگاه متضمن اشتغال باشد.

 
بلندی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با حمایت از انجمن‌های علمی و ارتقای توان آنها در مسیر اشتغال‌آفرینی گام برداریم. باتوجه به رویکرد ویژه به این اقدامات، تدابیر پشتیبانی از جمله برنامه‌ریزی برای بهره مندی انجمن‌ها از ظرفیت خانه‌های خلاق به عنوان مکانی برای کارآموزی و اجرای عملی آموخته‌ها و اتصال خروجی فعالیت انجمن‌ها با مراکز دانش‌بنیان توسط دانشگاه اندیشیده شده تا مسیر تجاری‌سازی آثار هموار گردد، قطعا به ثمر رسیدن این برنامه‌ها افزایش بهره وری در کشور را در پی خواهد داشت.

در پایان بلندی خطاب به دانشجویان گفت: اکنون که این جشنواره به عنوان مبدا و مبنای برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی شکل گرفته و فعالیت می‌نماید شما که در کرسی استعداد‌های جوان خلاق و اندیشمند نشسته‌اید بیش از هر کسی برای تنوع‌بخشی به فعالیت‌های علمی دانشجویی و اتصال آنها به برنامه‌های تحولی دانشگاه از توان تخصصی برخوردار هستید، فرمایش حکیمانه مولای متقیان را سرلوحه خود قرار دهید آن جا که فرمودند کمال دانش، عمل است و بر این اساس با کاربرد علوم فراگرفته شده، پرچم اشتغال را در کشور برافرازید.



منبع

برچسب ها :

ناموجود