جهتدهی به علم و عالم از رسالتهای مهم متولیان آموزش عالی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی امروز (دوشنبه) در مراسم تکریم حجت الاسلام مهدی فاطمی پور و معارفه حجت الاسلام سیدجواد ساداتی نژاد به عنوان رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی امروز (دوشنبه) در مراسم تکریم حجت الاسلام مهدی فاطمی پور و معارفه حجت الاسلام سیدجواد ساداتی نژاد به عنوان رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروزه در غزه شاهد هستیم بیش از ۴۷ هزار زن و کودک با سلاحهایی به شهادت رسیدند که محصولات دانشهای مختلف بشری است، از سوی دیگر در شب عملیات وعده صادق ۲ شادی و نشاط کودکان غزه و حس غرورآفرینی را دیدیم؛ هر دوی این رویدادها محصول علم و نهاد علم است.
وی با اشاره به سه وظیفه دانشگاه در حوزه تولید علم و عالم و جهت دهی به آن خاطرنشان کرد: در جهت دهی باید بسیار دقت داشته باشیم که این امر با چه روشی صورت بگیرد و در این زمینه چه مسئولیت سنگینی بر دوش جریان عمومی علم و جامعه دانشگاهی است. همانطور که میدانید ماموریت اصلی جریان علمی کشور بر دوش وزارت علوم و این رسالت بزرگی است.
حجت الاسلام رستمی ادامه داد: علم بی جهت و خنثی نیست. جهت دهی به علم و عالم در آموزش عالی کشور کار اساتید دانشگاه است و تمام استادان رشتههای تخصصی در حال انجام فعالیتهای خود برای تحقق این امر مهم هستند.
وی تاکید کرد: جهت دهی به علم و عالم مهم است و در همین زمینه است که موضوع مهمی مانند مهاجرت عناصر علمی کشور مطرح میشود. مجموعه متولیان آموزش عالی باید توجه ویژهای به این مقوله مهم داشته باشند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تصریح کرد: نهاد رهبری در دانشگاهها و وزارت علوم ماموریتهای مشترکی را در حوزه آموزش عالی پیش میبرند که در سه حوزه مدیریت، آموزش و پژوهش و مقوله فرهنگ کارها در حال انجام است. همراهی، هم افقی و هم افزایی در این مسیر موجب اتفاقات ارزشمند و مهمی است که با فعالیت دفتر نهاد در ستاد وزارت علوم شاهد فعالیتهای مثمر ثمر و مهم در محیط دانشگاهها هستیم.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری نیز با اشاره به غایت فعالیتها در آموزش عالی گفت: همه کارهایی که متولیان امر آموزش در حال انجام آن هستند به یک غایت و جمع بندی ختم میشود که هدایت است. هدف از علم آموزی هم همین است که دانشجو به تعبیر دینی حق الماس و اخلاق را بفهمد.
حسین سیمایی افزود: طبق فرمایش رسول گرامی اسلام هدایت امر مهمی است. البته هدایت روشهای پیچیدهای را به همراه دارد که یکی از آنها همان “ادْع إلیٰ سبیل ربّک بالْحکْمة والْموْعظة الْحسنة ۖ وجادلْهمْ بالّتی هی أحْسن” است.
وزیر علوم در پایان تاکید کرد: ما در دانشگاهها با نسلی مواجهیم که مطالبات و فرهنگ خاصی را دارد، باید در این زمینه عالِم به زمان باشیم و به خوبی مخاطب شناسی کنیم.