جشن هنجارشکن دانشگاه علامه طباطبایی به بهانه شب یلدا / کلاسها تعطیل اما بساط رقص برپاست! + فیلم
روایتی از یک مراسم جنجالی در قطب علوم انسانی! به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که کلاسهای درس به دلیل ناترازی انرژی و برودت هوا تعطیل و مجازی شده است، اما تصاویری که از جشن شب یلدا در دانشگاه علامه طباطبایی تهران منتشر شده که نشان از نورافشانی و رقص مختلط شبانه دانشجویان
روایتی از یک مراسم جنجالی در قطب علوم انسانی!
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که کلاسهای درس به دلیل ناترازی انرژی و برودت هوا تعطیل و مجازی شده است، اما تصاویری که از جشن شب یلدا در دانشگاه علامه طباطبایی تهران منتشر شده که نشان از نورافشانی و رقص مختلط شبانه دانشجویان با همخوانی الفاظ رکیک آهنگهای دون شأن دانشگاه آن هم در مقابل چشم شجاع احمدوند، سرپرست جدید دانشگاه حکایت دارد.
وزیر علوم اخیرا مدعی شدند باید برای نشاط دانشگاه کاری کرد که دانشجویان علاوه بر درس خواندن، زندگی شادی هم داشته باشند، اما سوالی که مطرح است اینکه نشاط به چه قیمتی باید حاصل شود؟!
اینجا قطب علوم انسانی کشور است!
دانشگاه علامه طباطبایی با وجود بیش از ۱۳ هزار دانشجو و حدود ۵۵۰ عضو هیئت علمی در کنار ۱۱ دانشکده در زمینههای تخصصی مختلف به عنوان یکی از قطبهای اصلی علوم انسانی در ایران و خاورمیانه شناخته میشود.
دانشجویان ناظر این جشن هنجارشکن میگویند: برگزاری این مدل مراسمات مسیر اصلی این دانشگاه را از ریل اصلی خود تغییر داده و از اصالت فرهنگ ایرانی اسلامی خود فاصله داده است.
شاهدان عینی میگویند: از ابتدا فضاسازی محوطۀ دانشگاه به سبک تفرجگاه آماده شده بود. مکانهایی برای تجمع و پایکوبی تدارک دیده بودند. در ابتدا گروه موزیک وارد محوطه میشود و دختر و پسر با هم شروع به رقصیدن میکنند. فضای غیراخلاقی در گوشه کنار محوطه در جریان بود. گروه موزیک وارد سالن میشود، اما همچنان رقص در محوطه و دور آتشها ادامه دارد.
یکی از دانشجوها به بیانات رهبر انقلاب اشاره کرده که میگویند: «اینکه ما بیاییم دانشجوها را به خیال خودمان برای نشاط بخشیدن به محیط دانشجویی، به اردوی مختلط ببریم یا کنسرت موسیقی در دانشگاه تشکیل بدهیم، جزو غلطترین کارها است. برای تحرّک دانشجویی و تلاش دانشجویی و نشاط دانشجویی، راههای دیگری وجود دارد؛ آنها را به گناه نباید کشاند، آنها را به سمت شکستن پردههای تقوا که خوشبختانه جوان متدیّن امروزی بر حفظ آن اصرار دارد- نباید کشاند؛ آنها را به سمت بهشت باید برد، نه به سمت دوزخ. بله، این کارها در دانشگاه اصلاً وجهی ندارد»