ثبات زنجیره فلزات تا پایان سال

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: زنجیره فلزات تا پایان سال به ثبات می‌رسد. به گزارش تحریریه معدن خبرگزاری صدا و سیما, قلی زاده افزود: حذف امضاهای طلایی، ملغی کردن برخی بخشنامه ها و مهیا کردن شرایط برای صدور بخشنامه جامع معدنی و همچنین تطبیق سیاست های صنایع معدنی با برنامه هفتم توسعه، بخشی از

کد خبر : 122540
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
ثبات زنجیره فلزات تا پایان سال


مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: زنجیره فلزات تا پایان سال به ثبات می‌رسد.

به گزارش تحریریه معدن خبرگزاری صدا و سیما, قلی زاده افزود: حذف امضاهای طلایی، ملغی کردن برخی بخشنامه ها و مهیا کردن شرایط برای صدور بخشنامه جامع معدنی و همچنین تطبیق سیاست های صنایع معدنی با برنامه هفتم توسعه، بخشی از اقدامات انجام شده از ابتدای سال تاکنون بوده است.

وی همچنین گفت: از دیگر اقدامات انجام شده، بالا بردن سرعت پاسخگویی به نامه‌ها و مکاتبات اداری بود که سبب شده هم مباحث کارشناسی قوی‌تر شود و هم سرعت مکاتبات افزایش یابد.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با اشاره به تعدد بخشنامه‌های صادره در حوزه صنایع معدنی در گذشته, افزود: در نظر است همه این بخشنامه‌ها را به یک بخشنامه واحد و مرجع تبدیل کرده و در اختیار مصرف کنندگان و بخش‌های دولتی قرار دهیم؛ این موضوع از اردیبهشت ماه امسال آغاز شده , پیش نویس اولیه آمده شده و به همه استان‌ها، اتاق‌ها و خانه معدن برای دریافت نقطه نظرات ارسال شد و انتظار می‌رود نسخه نهایی آن حداکثر تا یکی دو ماه آینده آماده شود.

علیقلی‌زاده خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها در این حوزه، حذف امضاهای طلایی بود؛ این مهم زمانی میسر می‌شود که فرایندها را از کاغذ خارج کرده و به صورت سیستمی کار پیش زود.

وی با بیان اینکه اکنون این اتفاق در برخی زنجیره‌ها افتاده است، خاطرنشان کرد: به طور مثال در زنجیره مس تقریباً هیچ ورودی از سوی وزارت خانه وجود ندارد و کار کاملاً سیستماتیک شده است؛ به طوری که فاکتورهای خرید و فروش مجموعه‌ها به هم وصل شده و تنظیم سهمیه‌ها بر اساس میزان خرید و فروش مجموعه‌ها از بورس کالا و ضریب شفافیت تعریف می‌شود.

قلی زاده تصریح کرد: انجام این فرایند سبب حذف امضاهای طلایی، سیستمی شدن کار و شفاف سازی سهمیه‌ها شد که با خود تسریع در فرایندها، دخالت نکردن نفرات در تخصیص سهمیه و حذف دلالان از موضوع سهمیه‌ها را به دنبال داشت و امروز بیش از ۹۰ درصد کاتد و مفتول مس به دست مصرف کننده و تولید کننده واقعی می‌رسد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود