تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند. منبع
کد خبر : 213165
تاریخ انتشار : سهشنبه 13 می 2025 - 16:04
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند.
منبع