توضیحات رئیس جهاددانشگاهی کرمان در مورد طرح ملی مدرسه مقاومت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی بازمانده در مراسم رونمایی از طرح ملی «مدرسه مقاومت» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد سلیمانی و شهدای حمله تروریستی ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲، افزود: این طرح توسط جهاددانشگاهی استان کرمان و با همکاری نهاد‌های فرهنگی استان از جمله سپاه ثارالله، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های

کد خبر : 142512
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
توضیحات رئیس جهاددانشگاهی کرمان در مورد طرح ملی مدرسه مقاومت


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی بازمانده در مراسم رونمایی از طرح ملی «مدرسه مقاومت» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد سلیمانی و شهدای حمله تروریستی ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲، افزود: این طرح توسط جهاددانشگاهی استان کرمان و با همکاری نهاد‌های فرهنگی استان از جمله سپاه ثارالله، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و دانشگاه شهید باهنر انجام شد.

وی محتوای سامانه مدرسه مقاومت را آموزشی، پژوهشی، کتابخوانی، جشنواره‌ها و مسابقات ذکر و تصریح کرد: با توجه به اینکه دانش‌آموزان دوران حساس و تعیین کننده‌ای در حین تحصیل در مدارس سپری می‌کنند، معتقدیم که کار فرهنگی باید از مدارس شروع شود بنابراین سامانه مدرسه مقاومت را با محوریت اصلی دانش‌آموزان پیگیری کردیم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان در ادامه به آموزش اخیر در این سامانه اشاره و تصریح کرد: این آموزش‌ها با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و آموزش و پرورش ویژه دبیران آمادگی دفاعی انجام شد.

بازمانده به برگزاری مسابقه و جشنواره پویش ققنوس در قالب این سامانه اشاره و تصریح کرد: این پویش به صورت سراسری در حال برگزاری است و مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نیز تا ۲۵ دی ماه جاری اعلام شده و تاکنون شاهد ارسال آثاری از استان‌های ساری، خراسان جنوبی، مشهد مقدس و … در قالب شعر، عکس، فیلم و دلنوشته بوده‌ایم.

وی همچنین به زیارت مجازی از طریق این سامانه و بارگذاری کتاب‌هایی با موضوع دفاع مقدس در کتابخانه مدرسه مقاومت، اشاره و تصریح کرد: رویتاب شبکه جهاددانشگاهی است که همراه با سامانه رویش، مکمل سامانه مدرسه مقاومت در امر آموزش هستند.

وی آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت، جلوگیری از گسست نسلی، ترویج گفتمان مقاومت، عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در راستای جهاد تبیین و شناخت و معرفی شخصیت‌های دفاع مقدس و جبهه مقاومت به عنوان الگو‌های برتر به نسل جوان را از اهداف طراحی وب اپلیکیشن «مدرسه مقاومت» برشمرد.

همچنین حسن مسلمی نایینی رئیس جهاددانشگاهی کشور هم به صورت مجازی در این مراسم حضور داشت و در پیامی یاد و خاطره شهید مقاومت سردار دل‌ها سپهبد سلیمانی و زنده یاد جهادگر مخلص و دانشمند ممتاز دکتر کاظمی آشتیانی را گرامی داشت و ماه رحمت و نیایش ماه رجب را تبریک گفت.

اهمیت گفتمان مقاومت 

در ادامه معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور نیز گفت: دشمنان فکر می‌کنند که با تکنولوژی و قدرت‌های جدید می‌توانند به راحتی بر گفتمان مقاومت غلبه کنند، اما در حقیقت این گفتمان از یک اندیشه تاریخی و فرهنگی غنی بهره می‌برد که دشمنان از ظرفیت آن در جامعه خود هم بی‌خبرند. آنها امروز می‌دانند که این گفتمان نه‌تنها در منطقه، بلکه در سراسر جهان، یک تهدید جدی برای استراتژی‌های آنهاست.

علیرضا کلانتر مهرجردی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی ۱۳ دی‌ماه سال گذشته با اشاره به نقش بزرگمردان تاریخ‌ساز اظهار کرد: امیدواریم به واسطه دعا‌هایی که اهل ایمان در این ماه مبارک بر درگاه حق دارد، شاهد گشایشی در مسائل و مشکلات مردم دنیا، به‌ویژه مردم مظلوم فلسطین و غزه باشیم.

وی در ادامه افزود: یاد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌داریم؛ مردی که اگر نبود تلاش، همت و باور او، امروز بسیاری از آورده‌های کنونی را نداشتیم. همچنین یاد فقید سعید کاظمی آشتیانی، شهید استقامت در حوزه علم و نوآوری و علامه مصباح را نیز زنده نگه می‌داریم؛ بزرگانی که نیمه ماه دی عروج یافتند و وجودشان بر تاریخ این سرزمین تاثیری عمیق گذاشت.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حادثه ۱۳ دی در گلزار شهدای کرمان گفت: در این حادثه تلخ، تعداد زیادی از هموطنان‌مان به خاک و خون کشیده شدند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب پس از شهادت شهید سلیمانی، تصریح کرد: رهبری در سخنان مختلف خود، به‌ویژه پس از شهادت حاج قاسم، به نکات عمیقی اشاره کردند. ایشان فرمودند که ما وقتی می‌توانیم قدر و منزلت رخداد‌ها و رویداد‌هایی که در حال وقوع است را درک کنیم که از نگاه‌های خرد و جزئی فراتر رفته و فاصله بگیریم. ممکن است در یک حادثه، تعداد زیادی از هم‌وطنان خود را از دست داده باشیم، اما این جریان مقاومت همچنان به جلو حرکت می‌کند. برخلاف آنچه ممکن است تصور شود، فقدان این عزیزان نه‌تنها ما را متوقف نکرده، بلکه امروز سلیمانی‌های دیگری در حال هدایت این جریان است و مسیر مقاومت جهانی را به پیش می‌برد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور افزود: آنچه ما را به نقطه افق نزدیک می‌کند و میان گذشته، حال و آینده پیوند ایجاد می‌کند، فیلم و روایت جامعی است که از جریان مقاومت شکل گرفته و امروز در دست ماست. این همان نگاه راهبردی و کلانی است که رهبر انقلاب برای تسکین درد و آلام ملت و برای درک بهتر مسیر مقاومت در مقاطع مختلف، اشاره داشتند.

بنا بر این گزارش، سامانه مدرسه مقاومت با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور، رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و رئیس همایش بین‌المللی اربعین و مقاومت در استان، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، معاون علمی سپاه ثارالله، رئیس دانشگاه شهید باهنر استان کرمان، خانواده شهید سلطانی نژاد (هشت عضو این خانواده در حمله تروریستی ۱۳ دی ماه سال گذشته شهید شدند) و سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی رونمایی شد.

علاقمندان می‌توانند از طریق آدرس www.moghavematyar.ir وارد سامانه مدرسه مقاومت شده و محتوای آن را مشاهده نمایند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود