توسعه برنامه های وزارت ارتباطات با مشارکت بخش خصوصی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید از ظرفیت شرکت‌های بخش خصوصی در راستای تحقق اهداف کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال استفاده کرد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست صبح امروز با اعضای اتاق بازرگانی ایران گفت:ظرفیت شاخصی در بخش خصوصی داریم، در این بخش نیروی انسانی توانمند

کد خبر : 116938
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
توسعه برنامه های وزارت ارتباطات با مشارکت بخش خصوصی


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید از ظرفیت شرکت‌های بخش خصوصی در راستای تحقق اهداف کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست صبح امروز با اعضای اتاق بازرگانی ایران گفت:ظرفیت شاخصی در بخش خصوصی داریم، در این بخش نیروی انسانی توانمند و علاقمند در حال فعالیت هستند. باید دولت تعاملاتش را با شرکت‌های دانش بیان و بخش خصوصی بیشتر کند.

هاشمی با نگاهی به آمار موجود کشور و جهان درباره فیبر نوری گفت: طبق اطلاعات موجود ۱۱۰ میلیون مشترک تلفن همراه فعال و بیش از ۱۰ میلیون مشترک ثابت فعال داریم و نسبت ترافیک ثابت به همراه هم یک به ۵ است. با توجه به ضریب نفوذ و تعداد مشترکین، باید موضوع فیبر نوری به صورت ویژه و با نگاه اقتصادی بازنگری و توسعه پیدا کند. به‌طور میانگین، در دنیا شرایط بهتری در این نسبت‌ها دارد، پس باید پروژه فیبر نوری را با جدیت دنبال کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از فعالان بخش خصوصی خواست تا در استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل داده به دولت کمک کنند.

هاشمی افزود: دراین‌بین، موضوع انرژی و قطعی‌های برق را نیز باید مورد توجه قرار داد، چون با قطع برق، ارتباطات هم مختل می‌شود؛ ازاین‌رو وزارتخانه اعتقاد دارد باید برای کمک به صنعت برق وارد شویم.

وی اظهار کرد: در رابطه با یارانه انرژی عدد قابل‌توجهی بالغ‌بر ۱۰۰ میلیارد دلار پرداخت می‌شود. طرح اولیه زیرساخت‌های مدیریت مصرف را تدوین کردیم که با بخش خصوصی به اشتراک خواهیم گذاشت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تصریح کرد: برنامه توسعه هفتم میثاق دولت و وزارت ارتباطات است و بدون حضور فعال بخش خصوصی این برنامه محقق نخواهد شد. نگاه وزارت ارتباطات مداخله در کار بخش خصوصی نیست. کار تیمی و هم افزایی کمک می‌کند با کاهش هزینه سرعت کار افزایش یابد.

هاشمی، درباره دولت هوشمند و دولت الکترونیک، گفت: در این حوزه کار‌های زیادی انجام شده ولی این خدمات در زندگی مردم ننشسته است. ما تلاش می‌کنیم چند اپراتور را در لایه خدمات با مشارکت بخش خصوصی در چهار سال پیش رو فعال کنیم. البته این کار آسانی نیست ولی با یک مدل اقتصادی و تعرفه گذاری‌ای مناسب زمینه مشارکت بخش خصوصی فراهم شود. ابر دولت، تجمیع خدمات دولت و کیفیت خدمات دولتی مورد تأکید وزارتخانه است.

وی به موارد حوزه تقنینی اقتصاد دیجیتال اشاره کرد: باید در این حوزه ذی‌نفعان مشارکت جدی داشته باشند. پشت در‌های بسته نباید قانون تدوین شود. در کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال از مشارکت همه ذی‌نفعان استفاده می‌کنیم. باید این حوزه پا به پای حوزه دیجیتال پیش رود. در حوزه تقنینی باید فعالان اقتصاد دیجیتال حضور داشته باشند.

در ادامه این نشست اعضای اتاق بازرگانی دیدگاه‌ها و نظرات خود را با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درمیان گذاشند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود