تورم مواد خوراکی اعلام شد
اقتصاد۲۴- طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است. نان و غلات: در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۶.۱ درصد، “شیرینی خشک” با ۵.۱ درصد و “برنج خارجی” با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت

اقتصاد۲۴- طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است.
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۶.۱ درصد، “شیرینی خشک” با ۵.۱ درصد و “برنج خارجی” با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه پیش داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “مرغ ماشینی” با ۶.۸ درصد و “گوشت گوسفندی” با ۳.۰ درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “شیرخشک” با ۶.۲ درصد، “روغن مایع” با ۴.۰ درصد و “روغن نباتی جامد” با ۳.۴ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به”تخم مرغ” با ۶.۴- درصد است.
بیشتر بخوانید: پارادوکس کاهش نقدینگی و تورم در اقتصاد ایران
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۲۲.۰ درصد، “سیب” با ۲۰.۳ درصد و “لیمو ترش” با ۱۹.۷ درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به”لوبیا چیتی” با ۱۰.۴ درصد، “لوبیا قرمز” با ۷.۵ درصد، “فلفل دلمهای” با ۶.۹ درصد و “لپه” با ۶.۳ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “پیاز” با ۸.۱- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “چای خارجی بستهای” با ۶.۴ درصد، “نوشابه گازدار” با ۳.۵ درصد و “قند” و “شکر” با ۳.۴ درصد است.
منبع: تسنیم