تورم مواد خوراکی اعلام شد

اقتصاد۲۴- طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است. نان و غلات: در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۶.۱ درصد، “شیرینی خشک” با ۵.۱ درصد و “برنج خارجی” با ۲.۲ درصد بیش‌ترین افزایش قیمت را نسبت

کد خبر : 202997
تاریخ انتشار : شنبه 26 آوریل 2025 - 20:04
تورم مواد خوراکی اعلام شد


اقتصاد۲۴- طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است.

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۶.۱ درصد، “شیرینی خشک” با ۵.۱ درصد و “برنج خارجی” با ۲.۲ درصد بیش‌ترین افزایش قیمت را نسبت به ماه پیش داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “مرغ ماشینی” با ۶.۸ درصد و “گوشت گوسفندی” با ۳.۰ درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “شیرخشک” با ۶.۲ درصد، “روغن مایع” با ۴.۰ درصد و “روغن نباتی جامد” با ۳.۴ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به”تخم مرغ” با ۶.۴- درصد است.


بیشتر بخوانید: پارادوکس کاهش نقدینگی و تورم در اقتصاد ایران


میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۲۲.۰ درصد، “سیب” با ۲۰.۳ درصد و “لیمو ترش” با ۱۹.۷ درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به”لوبیا چیتی” با ۱۰.۴ درصد، “لوبیا قرمز” با ۷.۵ درصد، “فلفل دلمه­‌ای” با ۶.۹ درصد و “لپه” با ۶.۳ درصد می‌­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “پیاز” با ۸.۱- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به “چای خارجی بسته­ای” با ۶.۴ درصد، “نوشابه گازدار” با ۳.۵ درصد و “قند” و “شکر” با ۳.۴ درصد است.

تورم مواد خوراکی اعلام شد

تورم مواد خوراکی اعلام شد

تورم مواد خوراکی اعلام شد

 

منبع: تسنیم



منبع

برچسب ها :

ناموجود