تهران و قم میزبان همایش “دین ، فرهنگ و رسانه های نوین” شدند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانههای نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت. وی افزود: استقبال
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانههای نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاههای وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزههای علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانههای نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیتهای حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.
دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانههای نوین، محورهای این همایش را “دین، فرهنگ و نظامات رسانهای”، “دین، جهانی شدن و رسانههای نوین”، “دین و زیباییشناسی رسانههای نوین”، “زبان دین و زبان رسانههای نوین” و “دین دیجیتال و رسانههای نوین” اعلام و خاطرنشان کرد: “روششناسی مطالعات دینی و رسانههای نوین”، “فرهنگ، حکمرانی و رسانههای نوین”، “رسانه، خردهفرهنگها و تفاهم فرهنگی”، “رسانههای نوین، خانواده و سبک زندگی”، “هویت دینی، عدالتطلبی و رسانههای نوین”، “دین و قالبهای برنامهسازی در رسانههای نوین” از دیگر محورهای این همایش است.
وی عنوان کرد: “استعاره و تمثیل در رسانههای نوین”، “فرصتها و چالشهای دین در رسانههای نوین”، “چالشهای اخلاقی حضور دین در رسانههای نوین”، “چالشهای حقوقی حضور دین در رسانههای نوین”، “هنرهای رسانهای و عرفیسازی دین”، “دین، رسانههای نوین و چالشهای زیستمحیطی”، “تنظیمگری رسانههای نوین و حکمرانی فضای مجازی”، “فرهنگ و آیندهپژوهی رسانههای نوین”، “علوم شناختی، دین و رسانههای نوین”، “هوش مصنوعی، دین و رسانههای نوین”، “رسانههای نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی” و “دین و تنوع زیباییشناسیهای نوظهور” از دیگر محورهای این همایش ملی است.
رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانههای نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانهای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانههای نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانههای جدید است.
دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانههای نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/