تفاهمنامههای همکاری در حوزه فناوریهای نوین کشاورزی
تفاهمنامههای همکاری در حوزه فناوریهای نوین کشاورزی امروز در سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران امضاء شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در این دوره از نمایشگاه فعالان کشت و صنعتها، شرکتهای فناور، استارتاپها، سیاستگذاران و کارشناسان و مسئولان زیستبوم فناوریهای نوین کشاورزی حضور دارند.
تفاهمنامههای همکاری در حوزه فناوریهای نوین کشاورزی امروز در سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران امضاء شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در این دوره از نمایشگاه فعالان کشت و صنعتها، شرکتهای فناور، استارتاپها، سیاستگذاران و کارشناسان و مسئولان زیستبوم فناوریهای نوین کشاورزی حضور دارند.
قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سومین رویداد فناوریهای نوین کشاورزی، بر لزوم و اهمیت همکاری همه جانبه بین بخشهای مختلف برای تجاریسازی فناوریهای نوین در حوزه کشاورزی تاکید کرد.
پژمان آزادی با بیان اینکه برای موفقیت در حوزه فناوری، ایجاد یک اکوسیستم قوی و همکاری بین بخشهای سیاستگذاری، اجرایی و تشکلها ضروری است، گفت: هدف اصلی این رویداد، همکاری نهادهای ذینفع به یکدیگر و یافتن راهکارهای عملی برای حل چالشهای فناوری کشور است تا بتوانیم فناوریهای نوین را به تولید انبوه برسانیم و وارد بازار کنیم.
وی افزود: در همین راستا با برگزاری جلسات تخصصی با نخبگان، شتابدهندهها، فعالان بخش کشاورزی و مسئولان اجرایی، چالشهای موجود در حوزه فناوری کشاورزی شناسایی و راهکارهای مناسب برای آنها ارائه شده است.
قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی همچنین به برگزاری رویدادهای نت ۱ و نت ۲ با تمرکز بر حوزههای کشت بافت و بذر و کودها و نهادههای زیستی اشاره کرد و گفت: رویداد نت ۳ نیز با هدف گسترش همکاریها و تسریع در تجاریسازی فناوریهای نوین کشاورزی برگزار میشود.
وی به حضور سازمان حفظ نباتات و موسسات گیاهپزشکی و خاک و آب در این رویداد اشاره کرد و گفت: این سازمانها در پنلهای تخصصی به ارائه دستاوردهای فناورانه خود خواهند پرداخت.
محسن مردی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز در این نمایشگاه، بکارگیری روشها و فناوریهای نوین در بخش کشاورزی را برای تامین امنیت غذایی جامعه ضروری خواند و گفت: بخش کشاورزی به عنوان محور اصلی و مسئول تامین امنیت غذایی، امسال بیش از ۱۳۰ میلیون تن محصولات مختلف تولید کرد که حدود ۱۵ میلیون نفر در آن سهیم بودند.
مرتضی قانعی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای نوین کشاورزی در حوزه زیست فناوری و هوش مصنوعی نیز در این آیین گفت: به چالشهایی رسیدهایم که الزام و اجبار شده که به سمت فناوری حرکت کنیم. از زمین و آسمان چالشهایی به وجود آمده که موجب شده متاثر از تغییرات اقلیمی فناوریهایی را مورد استفاده قرار دهیم که بتوان بخشی از مشکلات را حل کرد.
وی با بیان اینکه ایران تاکنون موفق نشده علم و فناوری را به حوزه کشاورزی ورود دهد، تصریح کرد: اینکه سهم کشاورزی را چگونه افزایش دهیم نیاز است تا حوزههای سیاستگذاری به این موضوع حساس شوند.
گفتنی است: بزرگترین مجموعه کشت و صنعتهای کشور نیز در این رویداد حضور یافتهاند. بخشی از محتوای جلسات نخبگانی، فناوری و مابقی در مورد چالشهای سیاستگذاری در این حوزه است.
در سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی، امضاء تفاهمنامههای همکاری برای ارتقاء و گسترس فناوری کشاورزی با مسئولان حوزههای مختلف کشاورزی از جمله دانش بنیانها امضاء شد.