تعاملات بین‌المللی، ضرورتی برای توسعه آموزش‌های مهارتی است

غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت و رئیس کارگروه بریکس در ایران در افتتاحیه نشست روسای کارگروه توسعه مهارت و فناوری بریکس، اهداف و برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه، دستاورد‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه را تشریح کرد به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت و رئیس کارگروه بریکس در ایران، به‌عنوان اولین

کد خبر : 230317
تاریخ انتشار : دوشنبه 9 ژوئن 2025 - 14:16
تعاملات بین‌المللی، ضرورتی برای توسعه آموزش‌های مهارتی است


غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت و رئیس کارگروه بریکس در ایران در افتتاحیه نشست روسای کارگروه توسعه مهارت و فناوری بریکس، اهداف و برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه، دستاورد‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه را تشریح کرد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت و رئیس کارگروه بریکس در ایران، به‌عنوان اولین سخنران در افتتاحیه نشست روسای کارگروه توسعه مهارت، فناوری‌های کاربردی و نوآوری، ذیل شورای اقتصادی بریکس، که در شهر شیامن چین برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

زمانی در این نشست ضمن معرفی اهداف و برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه، دستاورد‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه را تشریح کرد و تعاملات بین‌المللی را به عنوان یک ضرورت برای توسعه آموزش‌های مهارتی برشمرد.

 

وی با تأکید بر اهمیت همکاری و تبادل دانش، اظهار داشت: بیایید این فرصت را مغتنم شماریم تا از نیت به عمل برسیم. با همکاری، تبادل دانش، تعیین استاندارد‌های مشترک و پرورش نوآوری، می‌توانیم ظرفیت‌های متنوع جوامع خود را شکوفا کنیم و سهمی مؤثر در پیشرفت جهانی داشته باشیم.

 

از جمله رویداد‌های مهم این نشست، امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ملی مهارت و آکادمی بریکس بود. همچنین مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه، در این مراسم به سخنرانی پرداخت.

 

رئیس کارگروه بریکس در ایران: تعاملات بین‌المللی، ضرورتی برای توسعه آموزش‌های مهارتی است

 

در این نشست نمایندگان کشور‌های روسیه، آفریقا، برزیل و اندونزی نیز به عنوان روسای کارگروه‌های توسعه مهارت، فناوری‌های کاربردی و نوآوری، حضور داشتند و به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

هدف از این نشست تلاش مشترک کشور‌های عضو بریکس برای ارتقای آموزش مهارتی و نوآوری از طریق همکاری‌های علمی و فناوری بوده است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود