ترکیبات موجود در چای و کاکائو به بهبود فشار خون کمک می‌کند

تحقیقات جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-3-ال‌» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش فشار خون و سلامت سیستم گردش خون کمک کنند. منبع

کد خبر : 213522
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 می 2025 - 7:04



تحقیقات جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-3-ال‌» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش فشار خون و سلامت سیستم گردش خون کمک کنند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود