ترویج نان کامل در دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد اسماعیل مطلق، بهبود کیفیت نان و ترویج آرد و نان کامل را از اولویت‌های بازه زمانی 1404 تا 1408 دانست و اظهار کرد: گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی مختلف در موضوع این مصوبه پس از تصویب، هر 6 ماه یک بار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

کد خبر : 90007
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۵۶
ترویج نان کامل در دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد اسماعیل مطلق، بهبود کیفیت نان و ترویج آرد و نان کامل را از اولویت‌های بازه زمانی 1404 تا 1408 دانست و اظهار کرد: گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی مختلف در موضوع این مصوبه پس از تصویب، هر 6 ماه یک بار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به در دستور کار قرار داشتن بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج آرد و نان کامل، از تهیه پیش‌نویس آن در دبیرخانه جهت طرح در بیستمین جلسه این شورا خبر داد.

وی افزود: در پیشنهاد این مصوبه دستگاه‌های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، صمت، بهداشت، تعاون، اقتصاد، کشور، علوم و سازمان‌های برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد تکالیفی را بر عهده خواهند داشت که در مجموع 35 تکلیف است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مهمترین تکالیف دستگاه‌های اجرایی را شامل کاهش تصدی‌گری دولت در خرید گندم، افزایش تولید آرد کامل، اصلاح اساسنامه توزیع آرد، ارائه تسهیلات به نانوایان در جهت به سازی ماشین آلات، تامین مخمر مورد نیاز، گذراندن دوره‌های مهارتی و فنی، نظارت بر استانداردهای نان حجیم، تامین محتواهای آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و انتشار محصولات رسانه‌ای، پایش کارگروه‌های استانی و نیز فرهنگسازی و آگاهی بخشی در مورد فواید نان کامل دانست.

مطلق تاکید کرد: وزارت بهداشت در این مصوبه پیشنهادی 11 تکلیف خواهد داشت که شامل نظارت بر اجرای استاندارد اجباری نان به ویژه کاهش میزان نمک و افزودنی‌های غیرمجاز در نان، تعیین سبد مطلوب نان، آگاه‌سازی مصرف‌کنندگان نسبت به روش‌های درست بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات سیار سنجش در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاهی تولید نان، تداوم نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی‌سازی آراد، اجرای رتبه‌بندی بهداشتی نانوایی‌ها، فرهنگسازی برای افزایش مصرف نان کامل، بررسی علمی اثرات مصرف نان کامل و اجرای ممنوعیت به‌کارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود