غلامرضا غلامی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارشها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.
وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راههای روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقههای برخی محصولات شکسته شد و بخشهایی از زمینهای کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.
غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستانها و فرمانداریها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران میکند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.
او اضافه کرد: میزان خسارتها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلیمتر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلیمتر و فیروزآباد ۴۲۰ میلیمتر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلیمتر بود.
غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارشها این است که آبها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالابها و سدها جمع میشود برای استان نگهداری میشود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آبها را در استان نگه داریم.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کردهایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارشها در استان ارائه دهیم.
وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا میکنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.
انتهای پیام