بهره‌برداری از خط لوله گوره – جاسک برای تأمین خوراک پالایشگاه‌ها

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: خط لوله انتقال نفت گوره – جاسک به طول هزار کیلومتر که طی دو یا سه سال گذشته تکمیل شده بود، اکنون به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد تا تولیدات پالایشی را افزایش دهد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل شرکت ملی پالایش

کد خبر : 139295
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
بهره‌برداری از خط لوله گوره – جاسک برای تأمین خوراک پالایشگاه‌ها

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: خط لوله انتقال نفت گوره – جاسک به طول هزار کیلومتر که طی دو یا سه سال گذشته تکمیل شده بود، اکنون به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد تا تولیدات پالایشی را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: قرار است امسال حدود هزار کیلومتر خط لوله به شبکه انتقال فرآورده‌ها و نفت خام کشور افزوده شود.

محمدصادق عظیمی‌فر افزود: با برقراری انشعاب دریافت خوراک پالایشگاه بندرعباس از خط لوله انتقال نفت گوره – جاسک، هزینه انتقال و تأمین خوراک نفت خام این پالایشگاه به طور قابل توجهی حدود ۸۰ میلیون دلار کاهش می‌یابد.

 

عظیمی‌فر بیان کرد: در سال‌های گذشته به دلیل قطعی‌هایی که در تأمین خوراک داشتیم، شاهد کاهش تولید در پالایشگاه بودیم. در حالی که این پالایشگاه ظرفیت تولید روزانه ۳۵۰ هزار بشکه را دارد، به‌طور میانگین فقط ۳۲۰ هزار بشکه از این ظرفیت استفاده می‌شد. با بهره‌برداری از این خط لوله، می‌توانیم تولیدات فرآورده‌های نفتی را به طور پایدار در حداکثر ظرفیت این پالایشگاه افزایش دهیم. همچنین، این طرح دارای جنبه‌های پدافندی است و می‌توان ملاحظات پدافندی را در آن درنظر گرفت.

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: از منظر مسائل محیط زیستی و دیگر ابعاد، این طرح می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد. یکی از ویژگی‌های بارز این طرح این است که خط لوله انتقال نفت گوره – جاسک به طول هزار کیلومتر که طی دو یا سه سال گذشته تکمیل شده بود، اکنون به طور کامل  به بهره‌برداری قرار می‌گیرمی رسد تا تولیدات پالایشی را افزایش دهد.

 

عظیمی‌فر گفت: در ماه‌های آینده، باقی‌مانده این هزار کیلومتر، شامل طرح‌های خط لوله بندرعباس – رفسنجان، خط لوله انتقال نفت خام ترش سبزآب – ری و خط لوله انتقال فرآورده نفتی از تبریز، خوی و ارومیه و چند خط انتقال به نیروگاه‌های کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.



منبع

برچسب ها :

ناموجود