بهانه پرداخت “وام قرض الحسنه” جیب 60 شهروند را خالی کرد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ محمد شریفی؛ رئیس اداره اجتماعی پلیس آکاهی فراجا اظهار کرد: در پی وصول پرونده کثیرالشاکی به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان پرداخت تسهیلات قرضالحسنه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت. وی افزود: در تحقیقات تکمیلی توسط کارآگاهان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ محمد شریفی؛ رئیس اداره اجتماعی پلیس آکاهی فراجا اظهار کرد: در پی وصول پرونده کثیرالشاکی به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان پرداخت تسهیلات قرضالحسنه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات تکمیلی توسط کارآگاهان مشخص شد که متهم در ابتدا اقدام به تبلیغ در فضای مجازی به عنوان فروش تسهیلات قرضالحسنه یکی از بانکهای معتبر کرده و به تعداد قابل توجهی از افراد، مبالغ مختلفی تحت عنوان وام مذکور پرداخت کرده است.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: این فرد فرصتطلب پس از جلب اعتماد عمومی، از 95 نفر حدود 80 میلیارد ریال دریافت و متواری شده بود.
وی در ادامه تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی متهم اصلی دستگیر، به پلیس آگاهی انتقال و در بازجوییهای تخصصی به بزه انتسابی معترف و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شد.
سرهنگ شریفی ضمن هشدار به شهروندان در خصوص عدم اطمینان به اشخاص غیررسمی با وعدههای فریبنده خاطرنشان کرد: ظاهرسازی قانونی و رسمی این فرد، متقاعد کردن شکات با وعده پرداخت وامهای بهره، داشتن دفتر کار و نیرو برای اخذ مدارک و پیگیری امور از جمله مواردی است که موجب اعتماد و فریب مالباختگان شده است.
وی با اشاره به کلاهبرداری از طریق درج آگاهیهای جعلی در فضای مجازی توصیه کرد: جهت دریافت هرگونه تسهیلات از مسیر قانونی و اصلی آن یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده براساس شرایط اعلامی بانکها و موسسات مالی معتبر اقدام کنید و از خرید و فروش تسهیلات در فضای مجازی خودداری کنند.
انتهای پیام/