بسته های تشویقی دولت برای نوسازی بافت های فرسوده
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عبدالرضا گلپایگانی چهارشنبه شب در ستاد بازآفرینی شهری استان خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، یکی از محورهای اصلی شورای عالی مسکن کشور را توجه به بافتهای فرسوده عنوان کرد و اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی تلاش دارد از تمامی امکانات برای کاهش آمار بافت های فرسوده
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عبدالرضا گلپایگانی چهارشنبه شب در ستاد بازآفرینی شهری استان خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، یکی از محورهای اصلی شورای عالی مسکن کشور را توجه به بافتهای فرسوده عنوان کرد و اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی تلاش دارد از تمامی امکانات برای کاهش آمار بافت های فرسوده کشور استفاده کند.
سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به بهسازی و مقاوم سازی سالانه 100 هزار واحد مسکونی در کشور گفت: عملکرد ستادهای بازآفرینی شهری در استان ها بسیار مهم است.
وی افزود: طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافتهای فرسوده هر شهرستان، بستههای بومی شده تهیه و در اختیار استانها قرار داد. ارائه بستههای بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافتهای فرسوده می شود.
گلپایگانی گفت: شرکت های بزرگ استان می توانند در راستای مسئولیت های اجتماعی به نوسازی بافت های فرسوده کمک کنند. همچنین صنایع می توانند مالیات خود را در ساخت مدرسه و یا درمانگاه هزینه کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه 2 درصد فروش نفت به توسعه مناطق محروم اختصاص مییابد؛ از این منابع میتوان برای نوسازی بافت های ناکارآمد شهری استفاده کرد.
سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هفته قبل با پیگیری های وزیر در کمیته اقتصاد دولت، ساخت سه هزار واحد مسکونی برای 9 محله حاشیه نشین آبادان با اعتبار بیش از هشت همت تصویب شد تا از این طریق بخش کوچکی از مشکلات مردم منطقه برطرف شود.
1500 میلیارد ریال به مناطق بافت فرسوده آبادان اختصاص یافت
گلپایگانی، سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران همچنین در بازدید از مناطق بافت فرسوده آبادان اظهار کرد: در یک سال گذشته طرحهای عمرانی در منطقه سلیچ آبادان با مشارکت شهرداری و وزارت راه و شهرسازی عملیاتی شد و شرایط زندگی راحتتر نسبت به گذشته برای ساکنان این منطقه فراهم شده است.
وی افزود: البته ساماندهی مناطقی که به واسطه قرار گرفتن در بستر رودخانه بهمنشیر آسیب دیدهاند و خطر جانی برای ساکنان آن بهوجود آمده است در اولویت وزارت راه و شهرسازی است و سال آینده این طرح آغاز خواهد شد.
سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: 9 منطقه آبادان جز مناطق فرسوده به شمار میروند که اجرای پروژه عمرانی در این مناطق با مشارکت پالایشگاه، شهرداری آبادان و وزارت راه و شهرسازی عملیاتی خواهد شد.
گلپایگانی بیان کرد: در این تفاهم نامه یکهزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای مناطق بافت فرسوده آبادان دیده شده که با میدان داری شهرداری آبادان به زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.
وی افزود: ساماندهی این مناطق در برنامه چند ساله اجرایی خواهد شد که در هر مرحله مشکلات زیادی از مناطق رفع میشود.
سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار کرد: شهرداری آبادان در اجرای پروژههای عمرانی توانسته عملکرد قابل قبولی ارائه دهد و این زنجیره باید تداوم داشته باشد تا دیگر شاهد کمبودها در حوزه عمرانی و رفاهی مناطق این شهر نباشیم.
گلپایگانی گفت: ساخت سه هزار واحد مسکونی برای 9 محله حاشیه نشین آبادان با اعتبار بیش از هشت همت تصویب شده است تا شرایط برای زندگی بهتر در این مناطق فراهم شود.
وی افزود: 26 درصد از بافتهای فرسوده کشور در کلانشهرها واقع شده است لذا در حوزه بازآفرینی شهری سهم بهسزایی دارند.
گلپایگانی بیان کرد: با توجه به اینکه عموم مردم به تنهایی توان نوسازی بافتهای فرسوده را ندارند، دولت برای ایجاد رغبت در بین سازندگان، بستههای تشویقی را طراحی کرده است.
انتهای پیام/