برگزاری مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شمشیربازی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شمشیربازی به منظور بررسی عملکرد سال 1402 صبح امروز در محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد. در این مجمع شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش و جوانان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، نامنی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها، علیرضا پورسلمان

کد خبر : 106509
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
برگزاری مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شمشیربازی


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شمشیربازی به منظور بررسی عملکرد سال 1402 صبح امروز در محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد.

در این مجمع شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش و جوانان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، نامنی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها، علیرضا پورسلمان و محسن وحدانی رئیس و دبیر فدراسیون شمشیربازی و سایر اعضای مجمع حضور داشتند.

علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی در ابتدای مجمع اظهار داشت: ما در سال گذشته درگیر مسابقات قهرمانی آسیا، بازی‌های آسیایی هانگژو و همچنین رویدادهای کسب سهمیه المپیک بودیم و ورزشکاران فشار زیادی را متحمل شدند. ما 10 مرحله اردو داشتیم که نتیجه آن کسب مدال طلا در آسیا پس از 23 سال و همچنین تصاحب مدال‌های دیگر بود. ما از 365 روز، 90 روز مسابقه برگزار کردیم و همچنین برگزار کننده کاپ‌های آزاد بودیم که این روند را در سال جاری هم ادامه خواهیم داد. در مباحث آموزشی، دوره‌های آموزشی در اسلحه‌های مختلف را داشتیم. 22 اعزام برون مرزی در سه اسلحه و در دو بخش مردان و بانوان داشتیم.

وی با اشاره به تجهیز سالن‌ها در استان‌های مختلف ادامه داد: یکی از اقدامات، راه‌اندازی رشته شمشیربازی با ویلچر است که ماه آینده دوره عملی آن برگزار می‌شود و دارنده نقره پارالمپیک برای آموزش به ایران می‌آید. ما 10 دستگاه قرقره از فدراسیون جهانی هدیه گرفتیم که تاکنون 5 دستگاه قرقره به ایران آمده است. بودجه خوبی هم از وزارت نفت تخصیص پیدا کرده که مبلغ 13 میلیارد تومان است و به دنبال مسیر وارد کردن تجهیزات و استفاده از این منبع مالی هستیم. همچنین بانک جامع اطلاعاتی راه‌اندازی شده و همه فعالیت‌ها مکانیزه شده است.

در ادامه حسابرس و خزانه‌دار فدراسیون گزارش خود را ارائه کردند. خزانه‌دار گفت: از وزارت ورزش 14.7 میلیارد و و از کمیته المپیک 7.7 میلیارد اعتبار دریافت شده و مجموع دریافتی فدراسیون از همه منابع مالی 25.9 میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ 21.3 میلیارد تومان هزینه شده است.

همچنین بازرس فدراسیون گفت: در سال گذشته 18 جلسه هیئت رئیسه برگزار شد که تعداد قابل توجهی است. ضمن اینکه در سال گذشته تعداد 10 هیئت با سرپرستی اداره شدند.

در همین باره اسبقیان عنوان کرد: متاسفانه در برخی فدراسیون‌ها نهایتاً سه، چهار جلسه هیئت رئیسه برگزار می‌شود که این تعداد در فدراسیون شمشیربازی نشان دهنده پویایی آن است. ضمن اینکه سرپرستی یعنی بلاتکلیفی و بدون برنامه بودن و این یک آفت در مدیریت است. به همین دلیل قانونگذار گفته که مدت سرپرستی در هیئت‌ها بیش از سه ماه نباشد. باید در این باره از مدیران کل استان‌ها توضیح خواسته شود.

در ادامه با توجه با استعفای خزانه‌دار و کارشناس خبره، رأی‌گیری پیرامون این موضوع انجام شد و مورد موافقت اعضای مجمع قرار گرفت. همچنین رأی‌گیری دیگری درباره انتخاب خزانه‌دار، نماینده باشگاه‌ها و کارشناس خبره صورت گرفت که بر این اساس محمد عبدی با 41 رأی به عنوان خزانه‌دار، علی عطایی با 38 به عنوان نماینده باشگاه‌ها و مژگان قنبری با 40 رأی به عنوان کارشناس خبره انتخاب و معرفی شدند.

در این مجمع احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به صورت سرزده حاضر شد.

پس از این انتخابات، دنیامالی تذکر داد که بهتر است برای جلوگیری از اتلاف وقت، رأی‌گیری و شمارش با حضور ناظران در خارج از فضای مجمع انجام شود.

در ادامه فضل الله باقرزاده نایب رئیس فدراسیون با اشاره به اهمیت المپیک و کسب مدال در آن عنوان کرد: استعدادیابی و پرورش گلخانه‌ای در دنیا اهمیت زیادی دارد. زیرساخت و اعتبار مالی بسیار مهم است و باید به این مسائل توجه کرد. یک فدراسیون باید در این موارد مربوط به زیرساختی مورد توجه قرار بگیرد و استعدادها را به رویدادهای دنیا بفرستیم تا نتیجه نهایی را بگیریم. در استان‌ها هزاران میلیارد هزینه می‌شود، اما یک پیست برای شمشیربازی وجود ندارد.

بخش بعدی مجمع به صحبت‌های برخی روسای هیئت‌های استانی بود. بحث تجهیزات مصرفی، عدم تعامل و همکاری آموزش و پرورش با فدراسیون شمشیربازی و هیئت‌ها از جمله صحبت‌ها خطاب به دنیامالی بود. همچنین یکی دیگر از روسای هیئت‌ها ضمن انتقاد از تخصیص 20 میلیاردی به شمشیربازی، عنوان کرد که بودجه این رشته المپیکی باید حداقل 300 میلیارد باشد.

همچنین کیانا باقرزاده ملی‌پوش شمشیربازی گفت: می‌شنویم که قرار است کاروان کیفی به المپیک اعزام شود که این مسأله باعث کاهش انگیزه‌ها می‌شود. مگر چند بار این فرصت پیش می‌آید که فرصت حضور در المپیک پیدا کنیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود