برگزاری جشنواره غذا‌های محلی و بوم‌گردی‌های ایران در دانشگاه تهران

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این جشنواره که با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده جغرافیا و با حضور اساتید دانشگاه و صنعت گردشگری، سرآشپزان بین‌المللی، مستندسازان گردشگری خوراک و مدیران بوم‌گردی‌های سراسر کشور برگزار شد، برگزیدگان در دو بخش سینمای گردشگری خوراک و ارائه غذا‌های محلی معرفی شدند و مورد تقدیر قرار

کد خبر : 125696
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
برگزاری جشنواره غذا‌های محلی و بوم‌گردی‌های ایران در دانشگاه تهران


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این جشنواره که با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده جغرافیا و با حضور اساتید دانشگاه و صنعت گردشگری، سرآشپزان بین‌المللی، مستندسازان گردشگری خوراک و مدیران بوم‌گردی‌های سراسر کشور برگزار شد، برگزیدگان در دو بخش سینمای گردشگری خوراک و ارائه غذا‌های محلی معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند. در این جشنواره، بوم‌گردی‌هایی از استان‌های مازندران و سمنان برگزیده شدند.

این جشنواره برای نخستین بار و با هدف تقویت نقش فرهنگ بومی در صنعت ملی گردشگری و حفظ آداب و رسوم محلی برگزار شد و مورد استقبال قرار گرفت.



منبع

برچسب ها :

ناموجود