برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از دانشگاه علامه طباطبایی، آیین رونمایی از برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی امروز (یکشنبه ۴ آذر ماه ۱۴۰۳) با حضور دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، جمعی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد. دکتر احمدوند در این
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از دانشگاه علامه طباطبایی، آیین رونمایی از برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی امروز (یکشنبه ۴ آذر ماه ۱۴۰۳) با حضور دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، جمعی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.
دکتر احمدوند در این آیین با اشاره به اهمیت برنامهریزی در حوزه آموزش مدیریت و ضرورت تدوین برنامههای منظم و هدفمند، تأکید کرد: شناخت و ترسیم وضعیت موجود و شناسایی محدودیتها و ظرفیتها برای موفقیت در هر برنامهای ضروری است؛ همچنین ترسیم آینده مطلوب و بسیج منابع انسانی و مالی از دیگر نکات کلیدی در برنامهریزی است.
وی به شباهتهای بین برنامهریزی و ایدئولوژیهای انقلابی اشاره کرد و گفت: در هر دو مورد، شناخت وضع موجود، ترسیم آینده مطلوب و بسیج منابع از اهمیت ویژهای برخوردار است.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی همچنین به لزوم همسویی برنامههای دانشکدهها با برنامه استراتژیک دانشگاه و دیگر نهادهای بالادستی اشاره کرد و افزود: باید بتوانیم از نقاط مشترک برای پیشبرد اهداف استفاده کنیم. همچنین برنامهریزی باید به گونهای باشد تا از تداخل و خنثیسازی برنامهها جلوگیری شود.
وی در ادامه با اشاره به چالشهای موجود در پیگیری و اجرای برنامههای قبلی و نیاز به بازنگری در آنها، بر اهمیت پاسخگویی به مطالبات جدید دانشگاه تأکید کرد.
دکتر احمدوند در پایان با بیان اینکه ایدههای مطرح شده در نشستهای مختلف دانشگاه مورد توجه قرار گیرد، گفت: بدون برنامهریزی، حرکت در فضای دانشگاه بیهدف خواهد بود، بنابراین باید هدفگذاری دقیقی انجام شود.
در ادامه آیین نیز دکتر عبدالرسول قاسمی سرپرست دانشکده اقتصاد به بررسی چالشها و فرصتهای موجود در این دانشکده پرداخت و گفت: برنامه تحول دانشکده اقتصاد در پاسخ به شرایط اقتصادی نامطلوب کشور طراحی شده است و بر اهمیت انگیزههای دانشگاهی در این راستا تأکید دارد.
وی اظهار کرد: رابطهای دوطرفه بین شرایط اقتصادی و انگیزههای دانشگاهی وجود دارد و دانشآموختگان دانشکده میتوانند بر وضعیت اقتصادی تأثیر بگذارند.
دکتر قاسمی با تشریح برنامه تحول دانشکده اقتصاد، گفت: این برنامه تحول شامل سه رویکرد اصلی «مسئلهمحوری»، «فرصتمحوری» و «تحلیل شکاف» است؛ این رویکردها به شناسایی چالشهای کلیدی دانشکده کمک کردهاند.
وی با اشاره به تشکیل کمیتههای نهگانه بر اساس چالشها و قواعد تحولآفرین، تاکید کرد: محور اصلی برنامه تحول، اهداف دانشگاه نسل چهارم است که شامل ۱۰ هدف کلیدی میشود که در این راستا، کمیتههای مختلفی برای ارتقای کیفیت تحصیلات، ارتباط با صنعت، نوآوری و کارآفرینی و توسعه مهارتهای نرم و تخصصی تشکیل شده است.
سرپرست دانشکده اقتصاد در پایان به باشگاه سینرژی پلاس برنامه تحول، به عنوان یک استراتژی امیدآفرین اشاره میکند که میتواند به پویایی دانشکده کمک کند.