بررسی پرونده دانشجویان اخراجی در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید حبیبا صبح امروز در اجلاس روسای دانشگاه‌ها که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به دستور رییس جمهور گفت: من از روسای دانشگاه‌ها تمنا دارم، پرونده‌های دانشجویان را در آستانه سال تحصیلی بررسی کنند اگر خطایی بوده با دیده اغماض نگاه کنند و مساعدت کنند تا

کد خبر : 72496
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
بررسی پرونده دانشجویان اخراجی در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد


بررسی پرونده دانشجویان اخراجی در دستور کار دانشگاهها قرار گیرد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید حبیبا صبح امروز در اجلاس روسای دانشگاه‌ها که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به دستور رییس جمهور گفت: من از روسای دانشگاه‌ها تمنا دارم، پرونده‌های دانشجویان را در آستانه سال تحصیلی بررسی کنند اگر خطایی بوده با دیده اغماض نگاه کنند و مساعدت کنند تا فضای شادی را در آغاز سال تحصیلی رقم بزنیم.

وی ادامه داد: اگر موانعی بود به سازمان ارجاع دهند ما نیز کمک می‌کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: بخشنامه دانشجویی المپیاد ورزشی فناورانه به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است از مهرماه دانشگاه‌ها خود را مکلف بدانند آن را اجرا کنند.

وی به بحث پایش سلامت اشاره و تاکید کرد: ارزیابی دانشجویان نو ورود اهمیت زیادی برای پیشگیری اتفاقات مهمی مانند افت تحصیلی و تنش‌هایی که می‌تواند رقم بزند دارد که انجام این پایش بر سلامت اثر گذار است.

وی از روسای دانشگاه‌ها خواست تشکیل شورای سلامت در دانشگاه‌ها را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه تعداد دانشجویان خارجی باید به ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی برسد. این در حالی است که ترکیه ۳۲۰ هزار دانشجو جذب کرده و بخش عظیمی از آنان از دانشجویان‌ما هستند.

حبیبا افزود: در راستای جذب دانشجوی خارجی دست خود را به سوی شما می‌گیریم که اگر محقق شود برای صدور انقلاب و ارز آوری بسیار مهم است در این زمینه مشکلات خوابگاهی وجود دارد و روسا باید جدی پیگیری کنند.

وی تاکید کرو: به بحث کیفیت در آموزش دانشجویان خارجی باید توجه جدی شود. به هیچ وجه از ظوابط آموزش عالی خود نباید کوتاه نیاییم اگر بنا باشد محلی برای صدور مدرک باشیم آثار جبران ناپذیری خواهد داشت.

وی ادامه داد: مصوبه تغدیه دانشجویی نیز مراد ماه امسال ابلاغ شده است که به موجب آن غذای پر هزینه ۱۵۰۰۰۰ ریال، غذای متوسط هزینه ۱۲۰۰۰۰ ریال و غذای کم هزینه ۷۵۰۰ ریال است. همچنین اجرای طرح تشخیص چهره برای کاهش هزینه‌ها مهم است که روی این کار می‌کنیم.

وی همچنین در پایان از روسای دانشگاه‌ها خواست اعتبارات امور دانشجویی را در سایر نیاز‌ها به کار نگیرند تا دانشگاه دچار مشکل نشوند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود