بررسی دلایل ناترازی برق با حضور صاحب‌نظران و صنعتگران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه د انشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود شفیعی در سی و دومین کنفرانس مهندسی برق گفت: میزگرد ناترازی برق و اثر آن در توسعه دیجیتال یکی از برنامه‌های جنبی این کنفرانس است که با حضور صاحب نظران برگزار خواهد شد. وی با ابراز خوشحالی از حضور بزرگان حوزه برق در این رویداد اظهار کرد:

کد خبر : 13683
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
بررسی دلایل ناترازی برق با حضور صاحب‌نظران و صنعتگران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر


بررسی دلایل ناترازی برق با حضور صاحب‌نظران و صنعتگران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه د انشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود شفیعی در سی و دومین کنفرانس مهندسی برق گفت: میزگرد ناترازی برق و اثر آن در توسعه دیجیتال یکی از برنامه‌های جنبی این کنفرانس است که با حضور صاحب نظران برگزار خواهد شد.

وی با ابراز خوشحالی از حضور بزرگان حوزه برق در این رویداد اظهار کرد: سی و سومین دوره این کنفرانس سال آینده در صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد. سی و چهارمین دوره این رویداد در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار می‌شود.

شفیعی ادامه داد: صنعت برق از ما می‌خواهد توانمندی‌های دانشگاه را برای‌شان تبیین کنیم و سه سالی است که سندیکای مخابرات با کمک پرفسور فتوت و دکتر ریاضی و مهندس رستگار در جلسات و میزگرد‌ها همراه ما بودند و موضوعی را در زمینه ناترازی برق اعلام کردند.

وی خاطرنشان کرد: ناترازی برق درست است که موجب قطع برق خانگی و صنعتی می‌شود. ولی فعالان مخابراتی معتقد هستند که با قطع ارتباطات در نسل پنجم، همه ارتباطات داخلی و خارجی و کسب و کار‌های دیجیتال و … مخدوش می‌شود؛ چرا که اینترنت نسل پنجم پهنای باند بیشتری دارد و برق بیشتری را می‌طلبد لذا نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است.
شفیعی یادآور شد: از این رو نشستی برای این موضوع برپا می‌شود ضمن انکه نشستی در زمینه میکروالکترونیک، هوش مصنوعی میزگرد‌های برگزار می‌شود.

جزئیات برگزاری کنفرانس
دکتر گئورک قره پتیان دبیر کمیته علمی سی و دومین کنفرانس مهندسی برق این کنفرانس را شامل ۴۷ نشست دانست که در کار جمعی اساتید و دانشجویان برگزار شده است.
وی افزود: در این کنفرانس ۵۳۸ مقاله دریافت کردیم که این مقالات در ۱۰ گروه داوری شد و در نهایت ۲۵۷ مقاله پذیرش شد.
قره پتیان با بیان اینکه ۴۷ مقاله ارسال شده به این کنفرانس پذیرش شد، ادامه داد: ۸۶ درصد مقالات پذیرش شده، انگلیسی بوده است و با توجه به جهت گیری این رویداد، نشان می‌دهد که جهت گیری‌ها سمت درستی است.
وی بیشترین تعداد مقالات پذیرش شده از سوی دانشگاه تهران با ۳۸ مقاله بوده و بعد از آن دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۲۲ مقاله، خواجه نصیر با ۱۰ مقاله و دانشگاه صنعتی شریف با ۱۷ مقاله و علم و صنعت با ۱۴ مقاله قرار دارند.
دبیر کمیته علمی سی و دومین کنفرانس مهندسی این رویداد را یک رویداد ۳ روزه دانست که از امروز آغاز به کار کرده است.
در آیین افتتاحیه این کنفرانس همچنین دکتر احد توکلی کنفرانس مهندسی برق را از قدیمی‌ترین کنفرانس‌های کشور در این حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد که در مدت ۳ روز میان بخش‌های صنعتی و دانشگاهی تبادل نظر‌های خوبی صورت گیرد.
در پایان مراسم افتتاحیه با اهدای لوح، از اساتید برجسته و پیشکسوت رشته مهندسی برق تجلیل به عمل آمد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود