برخی دستگاه ها مانع شفاف سازی علت “آلودگی هوا” هستند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، میثم مظفر؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، در جلسه امروز شورای شهر تهران، به تحقق 85 درصدی بودجه شهرداری تهران در طی هفت ماه گذشته اشاره و اظهار کرد: البته در کنار این موضوع باید توجه داشت که پرداخت نقدی به 22 منطقه تهران متفاوت است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، میثم مظفر؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، در جلسه امروز شورای شهر تهران، به تحقق 85 درصدی بودجه شهرداری تهران در طی هفت ماه گذشته اشاره و اظهار کرد: البته در کنار این موضوع باید توجه داشت که پرداخت نقدی به 22 منطقه تهران متفاوت است و در شرایطی که نقدینگی کمتری در دسترس بوده، این پرداختها با مشکلاتی همراه بوده است.
وی با اشاره به ثبت تمامی ارقام در سامانه کنترل پروژه شهرداری تهران تصریح کرد: مجموع تملک سرمایهای شهرداری تهران به مبلغ 6,719 میلیارد تومان بوده و 2,557 میلیارد تومان نیز به صورت نقد به مناطق پرداخت شده است. علاوه بر این، پرداختهایی به صورت برات کارت و غیر نقدی نیز به مناطق انجام شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با انتقاد از پایین بودن میزان پرداختها به مناطق افزود: البته باید به این نکته اشاره کرد که شهرداری تهران در حوزه حملونقل و تخصیص اتوبوسهای جدید به پایتخت اقدامات ویژهای انجام داده است، اما این دلایل به تنهایی برای توجیه پرداخت نقدی به مناطق کافی نیست.
مهدی پیرهادی؛ رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست خدمات شهری شورای شهر تهران، در جلسه امروز با بیان اینکه همه از آلودگی هوا رنج میبرند، گفت: متاسفانه در این ایام بسیاری از شهروندان از این مشکل رنج میبرند و با بیماریهای مختلفی مواجه شدهاند، بهطوریکه سلامت مردم به خطر افتاده است.
وی با اشاره به سیاهه انتشار سال 96 گفت: براساس این سیاهه، تمام عواملی که منجر به آلودگی هوا میشوند با اعداد و ارقام مشخص هستند و طبق احکام برنامه چهارم توسعه، شهرداری تهران موظف است این سیاهه را بهروزرسانی کند. برای این کار نیازمند اطلاعات دقیق دستگاهها و سازمانها است.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: با وجود این، برخی دستگاهها و سازمانها از ارائه این اطلاعات برای به روزرسانی سیاهه انتشار ممانعت میکنند. بر اساس مناقصهای که برگزار شده است، دانشگاه علم و صنعت مکلف به تهیه این سیاهه شده، اما متاسفانه برخی دستگاهها و سازمانها از همکاری با شهرداری و دانشگاه علم و صنعت برای ارائه اطلاعات لازم خودداری میکنند. به همین دلیل، از قوه قضائیه درخواست داریم که با این دستگاهها و سازمانها برخورد قاطع داشته باشد.
پیرهادی در ادامه گفت: این سازمانها و دستگاهها به وضوح نشان دادهاند که نمیخواهند علت اصلی آلودگی هوا مشخص شود و به همین دلیل از ارائه اطلاعات لازم برای تدوین سیاهه انتشار ممانعت میکنند.
وی با بیان اینکه در سیاهه انتشار سال 96 سهم هر یک از منابع آلودگی، اعم از منابع متحرک، فرودگاهها، جایگاههای سوخت، راهآهن، پایانههای اتوبوس و نیروگاهها بهطور دقیق مشخص است، افزود: از دستگاه قضائی تقاضا داریم که به این موضوع ورود کند و دستگاهها و سازمانهای مسئول، اطلاعات لازم را در اختیار شهرداری برای تهیه سیاهه انتشار جدید قرار دهند.
انتهای پیام/