باید گذرگاه بهتری بین اروپا و آسیا برقرار کنیم
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جیحون بایراماف در بیست و هشتمین نشست شورای وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان اکو در مشهد، گفت: برگزاری این اجلاس فرصت خوبی برای مقابله با چالشهای پیش روی کشورهای عضو اکو است و برای تحقق این مهم همکاری مشترک میان کشورهای عضو بسیار مهم است. وزیر امور خارجه آذربایجان افزود: دبیرخانه اکو نقش مهمی
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جیحون بایراماف در بیست و هشتمین نشست شورای وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان اکو در مشهد، گفت: برگزاری این اجلاس فرصت خوبی برای مقابله با چالشهای پیش روی کشورهای عضو اکو است و برای تحقق این مهم همکاری مشترک میان کشورهای عضو بسیار مهم است.
وزیر امور خارجه آذربایجان افزود: دبیرخانه اکو نقش مهمی در ارتقای تعاملات اعضای سازمان دارد و این موضوع میتواند کارآمدی این سازمان را بیش از گذشته افزایش دهد؛ کشور آذربایجان 2 سازمان تخصصی از جمله مرکز انرژی های پاک دارد که امیدواریم به اهداف 2025 در این زمینه دست یابیم.
بایراماف، تقویت روابط کشورهای عضو در موضوعات آموزشی و علمی را خواستار شد و افزود: همکاری در حوزه های منطقه ای، معدن، ترانزیت را باید برای پیشبرد اهداف بسیار کلیدی مد نظر داشته باشیم. در طول دوران ریاست آذربایجان بر اکو، به تقویت پیوندهای میان کشورها اهمیت خواهیم داد و اقتصاد پایدار را دنبال خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: برخی کشورهای عضو اکو در خشکی محصور هستند و باید از طریق توسعه ترابری و گردشگری همکاریها را تقویت کنیم که کشور آذربایجان در این زمینه طرح های موفقی را در دست اجرا دارد که سازمان اکو میتواند در آن نقشآفرینی کند؛ کشور آذربایجان سعی دارد ظرفیتهای ترابری خود را افزایش دهد که در این زمینه با جمهوری اسلامی ایران ارتباطات خوبی نیز دارد و به دنبال تقویت سرمایه گذاری در حوزه ترانزیت است.
وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان تاکید کرد: باید گذرگاه بهتری بین اروپا و آسیا برقرار کنیم تا به همبستگی میان کشورهای منطقه کمک کند و از این طریق می توان صدور انرژی از آسیا به اروپا را تحقق بخشید. در حال حاضر آذربایجان در توسعه صادرات انرژی پاک به راه های جدیدی دست یافته تا نه تنها بین کشورهای منطقه، بلکه با کشورهای دورتر نیز ارتباطات خود را تقویت کنیم.
بایراماف در پایان با اشاره به برگزاری کنفرانسهای تغییرات آبوهوایی به میزبانی باکو، گفت: تغییرات اقلیم در توسعه پایدار بسیار مهم است و طبق برآوردهای انجام شده تامین مالی مورد نیاز تغییرات اقلیمی معادل 30 میلیارد دلار است که نقش مهمی در حفظ کره زمین برای زیست آیندگان دارد.
انتهای پیام/282/.