«ایران بانو» برگزیدگان خود را شناخت
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین جشن بزرگ ایران بانو در هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها چهارشنبه، 5 دیماه به همت گروه مردمی «مثل هانیه» و باحضور چهرههای فرهنگی و هنری در سالن همایشهای وزارت کشور برگزار شد. هدف اصلی از برگزاری سومین جشن ایران بانو، معرفی
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین جشن بزرگ ایران بانو در هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها چهارشنبه، 5 دیماه به همت گروه مردمی «مثل هانیه» و باحضور چهرههای فرهنگی و هنری در سالن همایشهای وزارت کشور برگزار شد.
هدف اصلی از برگزاری سومین جشن ایران بانو، معرفی الگوهای واقعی زن مسلمان ایرانی به نسل جوان است. افرادی که در عین پایبندی به ارزشهای ایرانی و اسلامی توانستهاند موفقیتهای بسیاری را در عرصههای مختلف خانوادگی، علمی، فرهنگی اجتماعی، اقتصادی و کارآفرینی به دست بیاورند ولی کمتر شناخته شدهاند.
در این رویداد 10 بانو به عنوان بانوان برجسته و تاثیرگذار معرفی شدند که اسامی آنها به این شرح است:
عطیه شکری متولد 1356، حافظ قرآن و حکمتهای نهج البلاغه دکترا حقوق بین الملل، کارآفرین نخبه پرور در پنج استان و 10 شهر است.
سیده خنسا اسبقیان متولد 1374، دانشمند جوان، خلبان و دارنده کمربند دان 4 تکواندو تنها جوان و دختر ایرانی فارغ التحصیل دوره جهانی رهبران جوان تأثیرگذار است
وی اولین دختر ایرانی صاحب عنوان نماینده برجسته و دختر تأثیرگذار در دنیا در کنفرانس روز جهانی زن در سازمان ملل متحد، نماینده ایران در نشست جوانان شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد است.
زهرا حسینی تبار مدرس حوزه و دانشگاه، دغدغه مند و فعال حوزه جمعیت، صاحب طرح ارتقای سلامت دختران و زنان است که کمک به درمان زوجهای نابارور و واسطهگری هشت هزار تولد از طریق اصلاح سبک زندگی در کارنامه دارد.
فاطمه باشنده متولد 1368 بانوی اهل تسنن و فعال در حوزه تبیین مسائل روز برای محرومترین و دورافتادهترین اقشار جامعه است.
سمیرا شاهوردی متولد 1363 فرزند جانباز حسین شاهوردی کارآفرین و مددکار اجتماعی است که به دلیل برآورده کردن بیش از 12 هزار آرزوی کودکان و مردم مناطق کم برخوردار فرشته آرزوها خوانده میشود
سمیه میهنخواه متولد 1368 معلم نمونه، دهیار روستا، خیر بومی در ساخت و تأسیس کتابخانه، صاحب طرح «لبخند و طعم کتاب» که روستا به روستا به کودکانی که جز کتاب درسی طعم خواندن هیچ کتابی را نچشیده اند کتاب هدیه کرده است.
حنانه سادات میرعظیمیان متولد 1380 اینفلوئنسر، نقاش، عکاس و فیلمبردار حرفه ای، مسلط به زبان انگلیسی و مهمتر از همه ارتباط گرفتن با همتایان خارجی در منطقه و دنیا با استفاده هنرمندانه از فضای مجازی برای پاسخ به سوالات جوانان غربی و خارجی غیرمسلمان درخصوص اسلام، قرآن و مذهب تشیع، بازگویی جنایات صهیونیستها و رساندن فریاد مظلومیت غزه به گوش جوانان دنیا، آشنا کردن جوانان غربی با فرهنگ اصیل و شاعران ایرانی شناساندن شهدای ایران زمین به جوانان خارجی در کارنامه اوست.
ثریا مطهرنیا یکی از ده فینالیست بهترین معلمان جهان با حضور در محرومترین روستاها و ایجاد بهترین امکانات برای دانشآموزان و پیگیری حل مشکلات بهداشتی و درمانی و اجتماعی دانش آموزان و روستاهایشان از جمله فعالیتهای اوست
فریبا مرتضوی متولد 1348، 35 سال تجربه بازیگری تئاتر و صداوسیما داد. وی فعال در راستای صلح و سازش و حمایت از زندانیان است و حمایت از بیماران کم برخوردار و کپرنشین، زنان بی سرپرست و بدسرپرست و تأمین کمک هزینه جهت دیه جرایم غیرعمد را در کارنامه دارد.
هاشمیه متقیان متولد سال 1365 ورزشکار دو و میدانی ایران در دو رشته پرتاب دیسک و پرتاب نیزه است. او موفق شد در مسابقات پارالمپیک 2020 توکیو ضمن شکستن رکورد جهان به مدال طلای رشته پرتاب نیزه دست یابد. مدال این بانوی انقلابی اولین مدال طلای رشته دو و میدانی بانوان ایران در پارالمپیک و افتخاری برای ایران عزیز است.
انتهای پیام/