انتقاد نشریه غربی از حمایت بی قید و شرط آلمان از اسرائیل
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه “برلینر سایتونگ” در مطلبی نوشت: آلمان بدون قید و شرط از اسرائیل با وجود نقض قوانین بینالمللی حمایت می کند. اما صلح تنها از طریق فشار بر اسرائیل حاصل می شود. نویسنده در ادامه این مطلب نوشت: در هر رابطهای، دیپلماسی فقط به این معنی نیست که چه
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه “برلینر سایتونگ” در مطلبی نوشت: آلمان بدون قید و شرط از اسرائیل با وجود نقض قوانین بینالمللی حمایت می کند. اما صلح تنها از طریق فشار بر اسرائیل حاصل می شود.
نویسنده در ادامه این مطلب نوشت: در هر رابطهای، دیپلماسی فقط به این معنی نیست که چه چیزی گفته می شود، بلکه مسئله چگونگی، کجا و با چه صدای بلندی نیز مطرح هست. اعتبار خود شخص در این مذاکرات به نوبه خود با این مسئله سنجیده می شود که آیا کلمات در صورت نادیده گرفته شدن با اعمالی از جمله احضار سفرا، لغو حمایت ها، تحریم های اقتصادی یا قطع روابط همراه می شوند.
در ادامه این مطلب آمده است: به دلایل تاریخی قابل درک، دولت فدرال آلمان در برخورد با اسرائیل محتاط تر از سایر کشورها است. اما جدی گرفتن درسهای هولوکاست همچنین به معنای حمایت از آن ها در مواجهه با رژیمی نیز است که به شیوههای فاشیستی بحث میکند، آشکارا قوانین بینالمللی را زیر پا میگذارد و میخواهد دموکراسی اسرائیل را به یک حکومت خودکامه ملی-مذهبی تبدیل کند.
تعهد دولت آلمان قبل از هر چیز باید متعهد به قانون اساسی باشد. هرکسی که اصولی را که در آن فرمول بندی شده است – که برگرفته از تجربه ناسیونال سوسیالیسم است – زیر پا بگذارد، نمی تواند انتظار کمکی داشته باشد. ارائه این بینش در رابطه با اسرائیل امری عادی است و هنوز محقق نشده است.
پایبندی به این مسئله ممکن است، حتی بدون اینکه خود را در معرض سوء ظن یهودی ستیزی مرتبط با اسرائیل قرار دهید. حمایت و انتقاد فقط باید نام برده شود و با وضوح بیشتری به آن پرداخته شود.
نویسنده در ادامه نوشت: آلمان به زعم خود متعهد به ایمنی یهودیان در سراسر جهان، به اسرائیلیها و وجود دولت صهیونیستی است. بنابراین، دولتی در تل آویو که همه اینها را به خطر می اندازد، نمی تواند شریک تنگاتنگی برای آلمان باشد.
این یعنی: همبستگی کامل با بستگان گروگان ها و تظاهرکنندگانی که خواستار برگزاری انتخابات جدید و پایان دادن به جنگ هستند. علاوه بر این، حمایت از سیاستمداران، دانشمندان، روزنامهنگاران و سازمانهای جامعه مدنی که از همزیستی برابر بین یهودیان و فلسطینیها حمایت میکنند و به همین دلیل مورد حمله، مشروعیتزدایی و سرکوب قرار میگیرند نیز باید وجود داشته باشد.
در ادامه این مطلب آمده است: وزیر امور خارجه و صدراعظم آلمان به جای بحث پشت درهای بسته با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره گرسنگی در غزه، باید با شفافیت بیشتری انتقاد کنند و اقدامات مشخصی را اعلام کنند.
نویسنده در ادمه نوشت: اسرائیلیها تنها زمانی در امان خواهند بود که فلسطینیها بتوانند در عزت و احترام به صورت مستقل زندگی کنند.
در ادامه این مطلب آمده است: از آنجایی که اخطار به هیچ نتیجهای منجر نمی شود، باید اقدام کرد. جنگ در غزه با قواعد حقوق بینالملل مطابقت ندارد و یهودیان در سراسر جهان را امن تر نمی کند. بنابراین، جمهوری فدرال آلمان دیگر نباید تسلیحات نظامی قابل استفاده در غزه را برای اسرائیل تامین کند.
نویسنده در ادامه نوشت: برای نجات گروگان ها و مراقبت بهتر از مردم غزه، به آتش بس دائمی و بازگرداندن نظم عمومی با کمک نیروهای چند ملیتی نیاز است و هر کسی که در مورد تشکیل کشور فلسطینی جدی است، باید بیش از تنها محکوم کردن شهرک سازی غیرقانونی انجام داده و این اقدام را تحریم کند.
برای محافظت از ساکنان فلسطینی در کرانه باختری در برابر سرقت زمین، آوارگی و محرومیت از حق رای، باید اقداماتی علیه مسئولین سیاسی این سیستم بی عدالتی انجام شود.
انتهای پیام/