امیرکبیر که بود و چه کرد؟
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فرهاد حسنزاده، نویسنده نامآشنای حوزه ادبیات کودک و نوجوان، در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با اثری جدید تحت عنوان «امیرکبیر فقط اسم یک خیابان نیست» حاضر است. این کتاب رمانی است امروزی که در دل خود داستان زندگی میرزا تقی خان امیرکبیر را بازگو میکند. شهرزاده دختر نوجوانی
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فرهاد حسنزاده، نویسنده نامآشنای حوزه ادبیات کودک و نوجوان، در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با اثری جدید تحت عنوان «امیرکبیر فقط اسم یک خیابان نیست» حاضر است.
این کتاب رمانی است امروزی که در دل خود داستان زندگی میرزا تقی خان امیرکبیر را بازگو میکند. شهرزاده دختر نوجوانی است که به طور اتفاقی پی میبرد یکی از نوادگان امیرکبیر است. او در نامههایی که به برادرش امیرمسعود در خارج از ایران مینویسد شرح میدهد که امیرکبیر کیست و برای ایران چه کارها کرده و چطور به قتل رسیده است. خواننده کتاب از طریق نامههای شهرزاد که زبانی داستانی دارد، با زندگی یکی از مردان تأثیرگذار ایران و بخشی از تاریخ قاجار آشنا میشود.
در بخشهایی از این کتاب میخوانیم: همه چیز عوض شده بود. تمام مسترهای خارجی از آقایی افتاده بودند. تمام آنهایی که عمری توی دربار شاه به مفتخوری عادت داشتند، نانشان بریده شده بود. همه کسانی که یک زمانی لقبهایی مثل «چی چی خان» و «چطورالدوله» و «چه میدانم میرزا» داشتند، از اسب افتاده بودند. دولت پاکیزه شده و امیر دست اینجور آدمها را بریده بود. امام فقط دست نیست. دست دیده میشود، مهم روح است، روح دیده نمیشود…
این کتاب بیش از 20 سال پیش توسط نشر روزگار منتشر شده بود و حالا محراب قلم آن را با ویرایشی جدید در دسترس علاقهمندان قرار داده است.
از دیگر آثار حسنزاده در نمایشگاه کتاب تهران میتوان به «مدرسه نیشگون» از نشر هوپا اشاره کرد. این داستان از حسنزاده با زبانی طنزآمیز نوشته و به همراه تصاویر گرافیکی برای گروه سنی 9 تا 15 سال منتشر شده است. در معرفی این اثر آمده است:
مدرسهی نیشگون یه روزنامه سقفی داره که توش همهچی پیدا میشه از سرملاقههای تندوتیز و آتشین تا جملهسازیهای بامزه و نمکین از شب شعر انجمن شاعران ناشی تا داستانهای داغ خاشخاشی از کلاسملاسهای قاتیپاتی تا آگهیهای تبلیغاتی … .
انتهای پیام/