اقتصاد سیاسی قوی جغرافیای مقاومت را بزرگ‌تر می‌کرد +فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست گرامیداشت هفتمین سالگرد درگذشت «روح الله نامداری» ( نویسنده و از فعالان و پژوهشگران فرهنگی) با حضور اسماعیل فراهانی، محمد صادق شهبازی، سید علی سیدان و علیرضا بلیغ در محل حسینیه هنر برگزار شد.   علیرضا بلیغ(جامعه‌شناس و پژوهشگر فرهنگی) در ابتدا با بیان برخی نقاط قوت و

کد خبر : 9554
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
اقتصاد سیاسی قوی جغرافیای مقاومت را بزرگ‌تر می‌کرد +فیلم


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست گرامیداشت هفتمین سالگرد درگذشت «روح الله نامداری» ( نویسنده و از فعالان و پژوهشگران فرهنگی) با حضور اسماعیل فراهانی، محمد صادق شهبازی، سید علی سیدان و علیرضا بلیغ در محل حسینیه هنر برگزار شد.

 

علیرضا بلیغ(جامعه‌شناس و پژوهشگر فرهنگی) در ابتدا با بیان برخی نقاط قوت و ویژگی‌های خاص مرحوم نامداری، با اشاره به شعار سال و اهمیت نقش فعالان فرهنگی در عرصه مقاومت اقتصادی گفت: ده سال تاکید رهبری بر تولید و اقتصاد مقاومتی است و این معنایی بیش از افزایش صرف تولید و رشد GDP دارد. در توجه به تولید و اقتصاد مقاومتی، انسان‌های مستقلی از پس این تلاش بوجود می‌آید. عادت‌واره‌ها در ذهن فعالین فرهنگی و علمی باید اصلاح شود. 

 

وی ادامه داد: با وجود منابع، خیلی راحت میتوانیم به کشوری مانند عربستان و امارات تبدیل شویم اما مردم ما علاوه بر منابع، سیاست هم دارند و به دنبال آزادی هستند. چون آن چیزی که در جوهره انقلاب بوده عملی نشده، مثلا کشوری خام فروش باشیم که با پول نفت کار فرهنگی می‌کنیم، باعث شده این نیروها به ضد خودش تبدیل شود.

 

بلیغ افزود: تولید و اقتصاد مقاومتی نقطه نجات و فراتر رفتن جمهوری اسلامی از سطح فعلی است. باید کاری کنیم آدم‌های موّلد بالا بیایند و نه سلبریتی‌ها. تبعات ضعف اقتصادی و خام فروشی این است که هر حرفی را نمی‌توانید به زبان بیاورید. اگر اقتصاد سیاسی ما قدرت بیشتری داشت، گستره جغرافیای مقاومت بزرگ‌تر بود

 

صادق شهبازی، نیز پس از اشاره به برخی خصایل اخلاقی مرحوم نامداری گفت: روح الله میگفت فهم عمیق من باید به تغییرگرایی برسد. تغییرگرایی ما در گذشته متوقف شده است و امروز یک تصویر غلط از گذشته انقلاب داریم. 

 

وی ادامه داد: در گذشته فهم هویتمان واقعی نیست و در زمان حال فهم ما از وضعیت فعلی کشور واقعی نیست. تصویرمان از «هویت» و «عدالت» را باید اصلاح کنیم.  باید یک تصویرپردازی عینی و انسانی از آینده داشته باشیم. روایت از پیشرفت، یک روایت صنعتی و ماشینی از جمهوری اسلامی نیست.

 

اسماعیل فراهانی با بیان اینکه تمام مشکلات و سرخوردگی‌های دولت قبل را جامعه ایرانی دارد با خود حمل می‌کند، توضیح داد: مسئله دانشگاه، علم است؛ این برای مرحوم نامداری مهم بود و عمیقاً به این جمله که دانشگاه مبدا همه تحولات و مقدرات کشور است، معتقد بود. ما جایگاه بسیج را در علم جدی نگرفتیم. 

وی افزود: نیازمند آدم‌هایی هستیم که طرحی از تحول برای جمع شدن انگیزه‌ها بیاورند. در کل ساختار دولت و دانشگاه آن دیدگاه و موقعیت از بین رفته است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود