«اقتصاد دانشبنیان»، محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، دهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و ونزوئلا در حالی در کاراکاس پایتخت ونزوئلا به پایان رسید که کمیته علم و فناوری کشورمان با حمایت سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، زمینه را برای توسعه تعاملات فناورانه فراهم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، دهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و ونزوئلا در حالی در کاراکاس پایتخت ونزوئلا به پایان رسید که کمیته علم و فناوری کشورمان با حمایت سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، زمینه را برای توسعه تعاملات فناورانه فراهم کند.
زهرا صهایی، معاون سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی با اشاره به نقش آفرینی علم و فناوری در تعاملات و همکاریهای بینالمللی گفت: حوزه علم و فناوری، یکی از مهمترین حوزههای مورد تاکید طرف ونزوئلایی بود، به نحوی که در صحبتهایی مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا نیز بر آن تاکید شد.
وی با اشاره به نقش محوری شرکتهای دانشبنیان از حضور پنج شرکت که قراردادهای جاری با ونزوئلا داشتند خبر داد که این شرکتها پیگیر عقد قراردادهای جدید بوده و حتی پیشنهاد تولید مشترک در آن کشور داشتند.
معاون سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی با اشاره به بررسی چند و، چون راهاندازی مرکز نوآوری مشترک ایران و ونزوئلا بیان کرد: یکی از موارد مهمی که مطرح شد، زمان افتتاح قریب الوقوع مرکز نوآوری و فناوری ایران و ونزوئلاست که مقرر است با حضور مقامات طرفین افتتاح شود.
تفاهمنامه ایجاد مرکز نوآوری و فناوری در سفر سال گذشته رئیس جمهور شهید دکتر رئیسی به ونزوئلا امضا شد. کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و ونزوئلا ۲۹ آبان ماه با استقرار ۹ کمیته کاری در حوزههای فناوری، مالی، بانکی، نفتی، انرژی، علمی، صنعت، معدن و کشاورزی کار خود را آغاز کرد و دوم آذرماه جاری با حضور وزیر دفاع کشورمان به کار خود پایان داد.
همچنین بیش از ۵۰ فعال اقتصادی، مدیران شرکتهای دانشبنیان و تجار از جمهوری اسلامی ایران در این کمیسیون حضور داشتند.