افزایش بی میلی آلمانی ها به شرکت در انتخابات پارلمانی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «برلینر سایتونگ»، مبارزات انتخاباتی در آلمان در حالی در جریان است، که بسیاری از رای دهندگان تمایلی برای شرکت در آن ندارند. نتایج بررسی موسسه فورسا نشان می دهد که حدود شش هفته قبل از برگزاری انتخابات، تعداد رای دهندگان بلاتکلیف و آن هایی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «برلینر سایتونگ»، مبارزات انتخاباتی در آلمان در حالی در جریان است، که بسیاری از رای دهندگان تمایلی برای شرکت در آن ندارند.
نتایج بررسی موسسه فورسا نشان می دهد که حدود شش هفته قبل از برگزاری انتخابات، تعداد رای دهندگان بلاتکلیف و آن هایی که تصمیمی برای رای دادن ندارند با 28 درصد، به وضوح بیش از ارقام قبلی است. این در حالی است که قبل از کریسمس تعداد این افراد حدود 22 درصد بود.
بر اساس اطلاعات موسسه فورسا به این ترتیب در حالی که تعداد بیشتری از رای دهندگان همچنان بلاتکلیف هستند احزاب سنتی متحد مسیحی و سوسیال دموکرات به سختی موفق به بسیج حامیان جدید می شوند.
شرایط بسیار متشنج است و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان همچنان وضعیت بهتری را تجربه می کند. اما اتحادیه احزاب متحد مسیحی همچنان قاطعانه همکاری با حزب افراطی را رد می کند. بنابراین، گزینهها برای تشکیل ائتلاف دولتی آینده سخت تر می شود و خطر رسیدن به یک بن بست، احتمالا مبارزات انتخاباتی را داغ تر خواهد کرد.
بر اساس نتایج جدیدترین نظر سنجی 31 درصد از واجدین شرایط رای دادن به اتحادیه احزاب متحد مسیحی ، 16 درصد برای حزب سوسیال دموکرات ، 13 درصد برای سبزها، 20 درصد برای حزب افراطی جایگزینی برای آلمان و چهار درصد برای حزب لیبرال دموکرات رای می دهند. بر این اساس در نهایت، تنها چهار حزب می توانند به پارلمان راه یابند.
با توجه به نارضایتی بسیار بالایی که از بازیگران سیاسی در دولت و اپوزیسیون وجود دارد، تنها حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می تواند حمایت بیشتری را در بین مردم به دست آورد. انستیتو فورسا در این شرایط از خطر مشارکت حزب افراطی در دولت آینده سخن گفته است.
نتایج نظر سنجی موسسه فورسا نشان می دهد که اگر شهروندان آلمانی می توانستند صدراعظم را مستقیماً انتخاب کنند، فردریش مرتز، نامزد حزب دموکرات مسیحی برای اولین بار با رابرت هابک، نامزد صدر اعظمی از حزب سبز برابری کرده و هر دو 23 درصد را به دست می آوردند. اولاف شولتز، نامزد صدر اعظمی از حزب سوسیال دموکرات هم 17 درصد و آلیس وایدل، نامزد حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم 16 درصد آراء را به دست می آورد. نتایج این نظر سنجی نشان داد که حدود یک پنجم از پاسخ دهندگان (21 درصد) هیچ یک از نامزدها را انتخاب نمی کنند.
به گزارش موسسه «فورسا»، نسبت رای دهندگان واجد شرایطی که وضعیت اقتصادی را بزرگترین مشکل آلمان می دانند نیز در سال گذشته افزایش یافته است. در ماه های دسامبر و ژانویه، تقریباً سه چهارم پاسخ دهندگان، وضعیت اقتصادی را به عنوان مهمترین مشکل کشور نام بردند. دو پنجم آن ها سیاستهای احزاب و نحوه تعامل بازیگران سیاسی با یکدیگر را مشکل اصلی، یک چهارم مهاجرت و یک پنجم نابرابری اجتماعی را مشکل اصلی میدانند.
انتهای پیام/