اعلام آمادگی آلمان برای تحریم وزرای اسرئیلی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از “ان تی وی” آلمان، وزارت خارجه آلمان با پیشنهاد “جوزف بورل”، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا برای تعلیق گفتوگوهای منظم با اسرائیل مخالفت کرد. وزارت خارجه آلمان در موضعی یکجانبه در حمایت از رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آنها متعهد به باز نگه داشتن کانال های
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از “ان تی وی” آلمان، وزارت خارجه آلمان با پیشنهاد “جوزف بورل”، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا برای تعلیق گفتوگوهای منظم با اسرائیل مخالفت کرد. وزارت خارجه آلمان در موضعی یکجانبه در حمایت از رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آنها متعهد به باز نگه داشتن کانال های ارتباطی ( با این رژیم اشغالگر) هستند.
وی مدعی شد : قطع مذاکرات با رژیم صهیونیستی به مردم نیازمند غزه کمک نمیکند، نه به گروگان هایی که هنوز در دست حماس هستند و نه به همه کسانی که در این رژیم اشغالگر روی تمایل به گفتگو حساب می کنند.
با این حال، “آنالنا بائربوک”، وزیر امور خارجه آلمان برای تحریم علیه وزار و اعضای کابینه رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کرد. وی در مجله صبحگاهی زد دی اف گفت: اگر وزرای اسرائیلی موجودیت فلسطینیها را زیر سوال ببرند، این باید در سطح اروپا نیز تحریم شود. بورل قبلاً پیشنهادی برای اقدامات تنبیهی علیه “بزالل اسموتریچ”، وزیر دارایی و ایتامار بن گویر، وزیر داخلی رژیم صهیونیستی ارائه کرده بود. تحریمهای احتمالی اتحادیه اروپا علیه وزرای اسرائیلی متهم به نقض حقوق بشر و تحریک به نفرت مدتی است که در این اتحادیه مورد بحث قرار گرفته است.
در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و لبنان، “جوزف بورل”، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اخیرا خواستار تعلیق گفتگوهای سیاسی منظم با این رژیم شده است.
خبرگزاری آلمان از مقامات اتحادیه اروپا در بروکسل مطلع شد که وی این پیشنهاد را در نشست وزیران خارجه دوشنبه آینده به کشورهای عضو اتحادیه اروپا ارائه خواهد کرد. دلیل این درخواست گزارشهای سازمانهای بینالمللی مستقل است که نشان میدهد اسرائیل حقوق بشر و قوانین بینالمللی بشردوستانه را نقض میکند. با این حال، بعید است که پیشنهاد بورل مورد تایید همه اعضاء به اتفاق آراء لازم قرار گیرد.
یک مقام اتحادیه اروپا و سه دیپلمات مطلع در این باره گفتهاند که این پیشنهاد آقای بورل برای اولین بار در جلسهای با سفرای اتحادیه مطرح شده و قرار است به صورت رسمی دوشنبه آینده به هنگام جلسه وزرای امور خارجه کشورهای عضو در بروکسل مطرح شود.
تعلیق گفتوگوی سیاسی نیازمند اتفاق نظر در میان کشورهای عضو است و از همین روز ناظران معتقدند به دلیل اختلافات شدید بر سر جنگ اسرائیل و حماس احتمال شکست این طرح بالا است.
اوایل سال جاری میلادی اسپانیا و ایرلند نامه مشترکی نوشتند و خواستار بازبینی فوری این توافق در پی فاجعه انسانی ناشی از حملات نظامی اسرائیل در نوار غزه شدند که بسیار پرجمعیت است.
گفتوگوی سیاسی اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی توسط به اصطلاح توافقنامه ارتباط از سال 2000 تنظیم میشود. این مذاکرات از جمله، مبادلات منظم برای تقویت روابط و توسعه بیشتر مشارکت را فراهم می کند. همچنین بیان می کند که روابط بین طرف های قرارداد بر اساس احترام به حقوق بشر و اصول دموکراسی است. با این حال، دیپلماتها تاکید کردند که تعلیق گفتوگوهای سیاسی نهادی به معنای تعلیق به اصطلاح توافقنامه انجمن یا شورای انجمن نیست.
جوزف بورل پیش از این در ماه اکتبر اعلام کرده بود که میخواهد در نشست بعدی وزرای خارجه درباره شیوه جنگ اسرائیل در نوار غزه و لبنان بحثی برگزار کند. به گفته برخی دیپلمات های اسپانیایی در آن زمان اگر یک ارزیابی متفق القول به ضرر اسرائیل صورت گیرد عواقب آن می تواند بلافاصله اعمال شود. اسپانیا و ایرلند ماه ها پیش پیشنهاد کردند که توافقنامه مشارکت بین اتحادیه اروپا و اسرائیل باید مورد آزمایش قرار گیرد. این توافقنامه علاوه بر گفتگو، به همکاری های اقتصادی در زمینه هایی مانند صنعت، انرژی، حمل و نقل و گردشگری نیز می پردازد.
اسرائیل بارها به دلیل ممانعت از کار امدادرسانان سازمان ملل و همچنین ورود کمکهای انسانی به غزه مورد انتقاد قرار گرفته است.
انتهای پیام/