اعتراف جاسوس اف بی آی به دروغگویی در پرونده بایدن
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، الکساندر اسمیرنوف جاسوس سابق افبیآی که به دروغگویی درباره ارتباط جو بایدن و پسرش هانتر با یک شرکت انرژی اوکراینی متهم شده بود، به جرم خود اعتراف کرد. براساس این گزارش، وی در دادگاه فدرال لس آنجلس این جرم را پذیرفت و به فرار مالیاتی نیز اعتراف کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، الکساندر اسمیرنوف جاسوس سابق افبیآی که به دروغگویی درباره ارتباط جو بایدن و پسرش هانتر با یک شرکت انرژی اوکراینی متهم شده بود، به جرم خود اعتراف کرد.
براساس این گزارش، وی در دادگاه فدرال لس آنجلس این جرم را پذیرفت و به فرار مالیاتی نیز اعتراف کرد.
وی که قرار است ماه آینده در دادگاه حاضر و محاکمه شود، هفته گذشته با دادستان ها برای درخواست محکومیت 4 تا 6 ساله به توافق رسید.
همچنین اسمیرنوف اعتراف کرد که این ادعای نادرست و جعلی را مطرح کرده که جو بایدن و پسرش هانتر، هر کدام مبلغ 5 میلیون دلار رشوه را به مدیران شرکت انرژی اوکراینی بوریسما پرداخت کردهاند. شرکتی که هانتر بایدن عضو هیئت مدیره آن بود.
دیوید وایس بازپرس ویژه پرونده هانتر، قراردادهای تجاری هانتر بایدن را مورد بررسی قرار داد و در نهایت وی را به حمل اسلحه و تخلف مالیاتی محکوم کرد. اما جو بایدن چند روز پیش پسرش را مورد عفو ریاست جمهوری قرارداد.
این ادعای اسمیرنوف در جریان تحقیقات افبیآی از هانتر بررسی و منجر به ایجاد سوابق نادرست علیه اسمیرنوفشد. به علاوه چندی قبل این موضوع در مرکز توجه جمهوری خواهان کنگره و تلاش آنها برای استیضاح جو بایدن به دلیل فعالیت های تجاری پسرش قرار گرفت. اقدامی که در نهایت در کنگره انجام نشد.
قرار است اسمیرنوف در تاریخ 8 ژانویه سال آینده در دادگاه محاکمه شود.
مجلس نمایندگان آمریکا از زمان انتخابات میان دورهای سال 2022 که جمهوری خواهان موفق به کسب اکثریت کرسی های این مجلس شدند، تحقیقات گستردهای را در مورد خانواده و نزدیکان جو بایدن آغاز کرد و نگرانی ها درباره لپ تاپ هانتر بایدن اولویتی برای اکثریت مجلس نمایندگان شد.
در زمانی که دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا بود ماجرای لپتاپ پسر بایدن جنجالی شد، اما رسانهها که عموماً حامی بایدن بودند طرح آن را بر خلاف تبلیغات انتخاباتی او میدید و بر همین اساس به سرعت علیه آن موضع گرفتند.
اندکی بعد نیویورکپست گزارش داد به لپتاپی دست پیدا کرده که «هانتر بایدن»، پسر نامزد وقت حزب دموکرات در یک تعمیرگاه در ایالت «دلاور» جا گذاشته بود. این لپتاپ حاوی انواع محتوای شرمآور بود، از تصاویر و فیلمهای مستجهن گرفته تا ایمیلهایی که نشان میداد هانتر از نفوذ پدرش برای پیشبرد قراردادهای تجاری در اوکراین و چین استفاده کرده است.
از جمله افشاگریهای نیویورکپست این بود که جو بایدن در زمانی که معاون رئیسجمهور آمریکا بوده به دولت اوکراین برای اخراج دادستان ارشدش فشار آورده بود، شخصی که داشت درباره شرکت «بوریسما» که هانتر در آن شاغل بود تحقیق میکرد. در سال 2016، جو بایدن خواهان عزل «ویکتور شوکین»، دادستان اوکراینی شده بود که دفترش مشغول رسیدگی به پرونده «بوریسما» و دیگر شرکتهای اوکراینی بود.
در آن زمان گفته میشد ادعاهای مطرحشده در مطلب روزنامه نیویورکپست به اندازهای بود که میتوانست به تحقیقات قضائی از وی منجر شود. اما این موضوع با توجه به لطمهای که به کمپین انتخاباتی جو بایدن وارد میکرد مطلوب دموکراتها، بخش اعظم جامعه اطلاعاتی آمریکا، رسانهها و شرکتهای بزرگ فناوری از جمله توییتر و فیسبوک نبود.
در حال حاضر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شده و دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور برگزیده شده است. بایدن باید در 20 ژانویه سال آینده کاخ سفید را ترک کند و اداره کشور را به ترامپ واگذار کند.
انتهای پیام/