اعتراض پکن به لوایح ضد چین قانون بودجه دفاعی آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری این وزارت خانه در واکنش به خبر قانون بودجه سال آتی آمریکا اظهار داشت: ایالات متحده با اصرار بر امضای قانونی که حاوی مفاد منفی درباره چین است، سال به سال به ترویج “تهدید چین” می‌پردازد. وی افزود: آمریکا با حمایت

کد خبر : 134117
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۸
اعتراض پکن به لوایح ضد چین قانون بودجه دفاعی آمریکا


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری این وزارت خانه در واکنش به خبر قانون بودجه سال آتی آمریکا اظهار داشت: ایالات متحده با اصرار بر امضای قانونی که حاوی مفاد منفی درباره چین است، سال به سال به ترویج “تهدید چین” می‌پردازد.

وی افزود: آمریکا با حمایت نظامی خود از تایوان و استفاده از قدرت دولتی برای سرکوب فناوری و توسعه اقتصادی چین، روابط اقتصادی، تجاری، فرهنگی و علمی میان چین و آمریکا را محدود می‌کند.

مائو نینگ تصریح کرد: این اقدامات به منافع حاکمیتی، امنیتی و توسعه‌ای چین آسیب می‌زند و تلاش‌های دو طرف برای ثبات روابط چین و آمریکا را مختل می‌کند. چین به شدت نسبت به این مسئله معترض و مخالف است و اعتراض شدید خود را به طرف آمریکایی ابلاغ کرده است.

سخنگوی چین از آمریکا خواست که ذهنیت جنگ سرد و تعصب ایدئولوژیک را کنار بگذارد، توسعه چین و روابط چین و آمریکا را به‌طور عینی و منطقی ارزیابی کند، به اصل چین واحد و سه بیانیه مشترک چین و آمریکا پایبند باشد، ارسال تسلیحات به تایوان را متوقف کند، از سیاسی‌سازی و نظامی‌سازی مسائل فناوری و تجاری دست بردارد، و از استفاده از این مسائل به عنوان بهانه‌ای برای افزایش بودجه نظامی و حفظ هژمونی پرهیز کند.

وی تأکید کرد: ایالات متحده نباید بندهای منفی این قانون درباره چین را اجرا کند و چین اقدامات قاطعانه و مؤثری برای دفاع از حاکمیت، امنیت و منافع توسعه‌ای خود انجام خواهد داد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، روز گذشته قانون بودجه دفاعی سال مالی 2025 را امضا کرد. این قانون هزینه‌های نظامی ایالات متحده را به حدود 895 میلیارد دلار افزایش می‌دهد که نسبت به سال مالی گذشته 1 درصد بیشتر است.

این قانون شامل بندهای مهمی درباره تایوان، افزایش حقوق نظامیان فعال، و گسترش هزینه‌های نظامی در منطقه آسیا-اقیانوسیه است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود