اصلاح نظام بانکی نیازمند اجرای مجموعهای از سیاستها است
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: اصلاح نظام بانکی نیازمند اجرای مجموعهای از سیاستها است. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای عباس عرب مازار گفت: بخشهای مختلفی از اقتصاد کشور ناترازی دارد و برای اصلاح نظام بانکی باید مجموعهای از سیاستها به طور همزمان اجرا شود تا اثرات ناترازیها از بین برود. به گفته
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: اصلاح نظام بانکی نیازمند اجرای مجموعهای از سیاستها است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای عباس عرب مازار گفت: بخشهای مختلفی از اقتصاد کشور ناترازی دارد و برای اصلاح نظام بانکی باید مجموعهای از سیاستها به طور همزمان اجرا شود تا اثرات ناترازیها از بین برود.
به گفته آقای عرب مازار، تلاشهای زیادی برای اصلاح نظام بانکی شده است که بانک مرکزی ناترازیها در حوزه پولی و مالی حل کند و تا حدودی پیشرفتهایی هم در این خصوص شده است، اما کار سادهای نیست و به خصوص اینکه ناترازیهای بانکی از حوزهای به حوزه دیگه منتقل میشود مثلا وقتی ناترازی در بودجه داریم این ناترازی در بودجه به ناترازی در منابع مالی در حوزههای مختلف منتقل میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی همچنین گفت: بانک مرکزی مهمترین عامل در ایجاد ناترازی بانکها را بدهی دولت به بانکها عنوان میکند و از آنجایی که دولت در حال حاضر توان پرداخت بدهی هایش را ندارد این مشکلات ساختاری بانکها که در طی زمان به وجود امده در حال گسترش است و همه اینها یکی از مشکلات بحث تثیبت است که نیازمند مجموعه سیاست همزمان اجراست که هر گونه ناهماهنگی، نبودن توازن و اشکال در اجرای سیاست بانکها را اصلاح کرد.