از کتاب های فاضل نظری چه خبر؟
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، هرچند فاضل نظری امسال با کتاب جدیدی در نمایشگاه تهران حضور نداشت، اما طرفداران و مخاطبان پر و پا قرص او همچنان از آثار پیشین این شاعر استقبال کردند؛ بهطوری که مجموعه اشعار او در صدر فهرست پرمخاطبترین کتابهای سوره مهر در نمایشگاه امسال قرار گرفت. از میان کارهای
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، هرچند فاضل نظری امسال با کتاب جدیدی در نمایشگاه تهران حضور نداشت، اما طرفداران و مخاطبان پر و پا قرص او همچنان از آثار پیشین این شاعر استقبال کردند؛ بهطوری که مجموعه اشعار او در صدر فهرست پرمخاطبترین کتابهای سوره مهر در نمایشگاه امسال قرار گرفت.
از میان کارهای نظری، «وجود» او با استقبال بیشتری همراه بوده است. این اثر که برای نخستینبار در اردیبهشت 1401 به دست علاقهمندان رسید و از همان ایام تاکنون همواره بهعنوان یکی از پرفروشتریک آثار سوره مهر معرفی میشود.
«آزمون و خطا»، «سکهٔ صفوی»، «چرخ و فلک»، «تنهایی شلوغ»، «آینده در گذشته»، «بیهودهپیمایی» و «زندان زندگان» از عناوین سرودههای نظری در این مجموعه است.
«هرآن که پا به وجود از عدم گذاشت گریست»؛ مصرعی است که در صفحه آغازین «وجود» کتاب نشسته است. این کتاب در 111 صفحه به چاپ رسیده و شامل 52 غزل است که عشق، آفرینش و مرگ از موضوعات محوری آن است و قرابت موضوعی با آثار گذشته او دارد.
«اکنون»، «ضد»، «گریههای امپراتور» و «آنها» از دیگر آثار پرمخاطب نظری در نمایشگاه کتاب تهران بودهاند.
رمز موفقیت نظری در غزل را میتوان در یوند میان سنت و نوآوری خلاصه کرد. شعر او از یک سو زیر نفوذ سبک هندی قرار دارد؛ اما از سوی دیگر، دارای ویژگیهایی است که میتوان آن را پلی میان سنت و نوآوری دانست و امضای شاعر را در پای آن شناخت.
زبان ساده و همهفهم از دیگر دلایل اقبال عمومی به سرودههای اوست؛ هرچند زبان شعر نظری از پیچیدگی به دور و روان است، اما شاعر این مهم را در نظر داشته که سطح زبان را تقلیل ندهد. استفاده از اسلوب معادله، پایانبندیهای ابتکاری و… از دیگر دلایل موفقیت او در سالهای اخیر بوده است.
انتهای پیام/