ارسال ۳۷۰ طرح دانشجویی به دبیرخانه جایزه نوآوری اجتماعی

محمد رسولی دبیر جایزه نوآوری اجتماعی (جانا) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جانان را یک جریان نوآورانه بهبود زندگی توصیف کرد و گفت: اولین جلسه شورای سیاستگذاری این رویداد در اردیبهشت سال گذشته برگزار و فراخوان آن در آبان ماه سال گذشته منتشر شد. وی افزود: از آنجایی که تلاش شده است جریان

کد خبر : 48499
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۸:۲۷
ارسال ۳۷۰ طرح دانشجویی به دبیرخانه جایزه نوآوری اجتماعی


ارسال ۳۷۰ طرح دانشجویی به دبیرخانه جایزه نوآوری اجتماعی

محمد رسولی دبیر جایزه نوآوری اجتماعی (جانا) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جانان را یک جریان نوآورانه بهبود زندگی توصیف کرد و گفت: اولین جلسه شورای سیاستگذاری این رویداد در اردیبهشت سال گذشته برگزار و فراخوان آن در آبان ماه سال گذشته منتشر شد.

وی افزود: از آنجایی که تلاش شده است جریان جانا و نوآوری اجتماعی یک جریان زایشی باشد، در کنار رویداد اصلی، دو رویداد جانبی مسابقه نوآوری اجتماعی دانش آموزی و رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی را تعریف کردیم.

رسولی رویداد امروز نوآوری اجتماعی که در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد را اختتامیه رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی دانست که به همت بنیاد تعالی زندگی اجتماعی، خانه خلاق دال، معاونت فرهنگی وزارت عوم، تحقیقات و فناوری در حال برگزاری است.

دبیر جایزه نوآوری اجتماعی با اشاره به روند برگزاری این رویداد با تاکید بر اینکه برگزاری رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی از آذر سال گذشته کلید خورد، اظهار کرد: فراخوان این رویداد در دی ماه بود و در فروردین و اردیبهشت سال جاری غربالگری ایده‌های ارسالی انجام شد. قرار بود اختتامیه این رویداد در خرداد سال جاری باشد که به دلیل سانحه هلی کوپتر و شهادت رئیس جمهور، برگزاری آن به تعویق افتاد.

وی اضافه کرد: در رقابت دانشجویی ۳۷۰ طرح از سوی تیم‌های دانشجویی ارسال شد و در داوری مرحله اول ۸۰ طرح و در غربالگری مرحله دوم ۳۶ طرح پذیرش شد.

رسولی با بیان اینکه در مرحله سوم طرح ۱۲ طرح به داوری مرحله نهایی راه یافت، گفت: امروز در مرحله نهایی این رویداد که از روز شنبه ۶ مرداد آغاز به کار کرد، ۳۶ طرح منتخب حضور دارند و تیم‌ها از شهر‌های مختلف کرمانشاه، سراوان، خوزستان، گیلان، اصفهان و بوشهر و یزد و … هستند و برای تیم‌ها دو کمپ آموزشی برگزار کردیم که یکی از آن‌ها روز گذشته برگزار شد.

دبیر جایزه نوآوری اجتماعی، برگزاری ۸ میز خدمت تخصصی منتورینگ را از دیگر بخش‌های مرحله نهایی این رقابت نام برد و ادامه داد: امروز بخش دمودی برگزار می‌شود و طی آن ۱۲ تیم منتخب ایده‌های خود را در حضور داوران معرفی می‌کنند و در نهایت ۳ تیم به عنوان تیم‌های برتر انتخاب و تندیس جانا به آن‌ها اعطا خواهند شد.

وی زمان برگزاری اختتامیه و معرفی تیم‌های برتر را ساعت ۱۲ امروز با حضور دکتر خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم، اعلام کرد و افزود: طرح‌های ارسالی در این رویداد رقابتی همگی طرح‌های دقیق نوآوری اجتماعی هستند که امروز از ما درخواست جدبد سرمایه دارند. این طرح‌ها اجرا و پیاده سازی شده اند.

رسولی، اظهار کرد: طرح‌های پذیرش شده در حوزه‌هایی، چون محیط زیست، بازیافت پسماند، ترمیم و بازسازی بنا‌های تاریخی، اشتغال، کارتن خواب و اعتیاد بوده و همگی این طرح‌ها یا ایده‌های نوآوری اجتماعی و یا در حوزه کسب و کار اجتماعی بوده است. الزام ما در پذیرش طرح‌ها این بود که طرحی که حاوی نوآوری اجتماعی نباشد در داوری اولیه حذف خواهد شد.

وی تعریف نوآوری را راه حل‌های جدیدی دانست که مساله درک کرده و بهتر از شیوه‌های قبل مرتفع می‌کند و یادآور شد: این طرح‌ها می‌توانند اثرگذاری بیشتر و پایدارتر در جامعه دارند. بر این اساس شاخص‌های ارزیابی طرح‌ها شامل شاخص‌های تیمی، کسب و کار است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود